ivás

ivás, ivóvíz, környezetvédelem, szilveszter, talett, wc

Avagy mire gondolt a költő?

László Márta

Ezt a felvételt az ősszel készítettem Simontornyán egy szép vasárnap délben egy cukrászda-kisközértben. A barátaim hívták fel a figyelmemet. Nem hittem a szememnek, ezért megörökítettem a telefonommal, és most most, szilveszterkor megosztom veletek! Mélységesen elgondolkodtam, hogy vajon kire gondolhatott a mű alkotója, avagy a tulajdonos?

Tovább olvasom »
folyadék, gyerekek, idősek, ivás, kánikulás, obezitológus

Ki ne száradj nekem!

PP-Eletforma

Rengeteg tévhit kering arról, hogy mennyi folyadékot kellene naponta elfogyasztani, különösen egy forró nyári napon, amikor még jobban oda kell figyelnünk az ivásra. Mit és mennyit igyunk általában, illetve kánikulában – – erről beszél dr. Gajdács Ágnes belgyógyász, obezitológus (testsúlygyógyász) szakorvos.

Tovább olvasom »
ital, ivás, karácsony, koccintás, szokások

Mit iszik a világ karácsonykor?

PP-Eletforma

Ahány ház, annyi szokás! Igaz ez a karácsonyi hagyományokra! Hát még az ünnepi itókázásra! VinCe Budapest összeállította nekünk, melyik náció mivel mulat! Legyünk őszinték, jól sikerült a válogatás!

Tovább olvasom »
bor, ivás, vásárlás

Állva jobban csúszik

Práger Kitti

No nem a jégre gondoltunk, hanem az itókára. Érdekes, de bizonyított összefüggés ez, ami a talponállók és az állófogadások létjogosultságát támasztja alá. Azért óvatosan hörpüljünk, mert esni is nagyobbat lehet!

Tovább olvasom »