illat

alapanyagok, aroma, főzés, illat, párosítás

Ízesíts, akár egy profi – videoval!

Innertaste

Na, most bele fogunk orrolni az ételek ízesítésébe. Egy fogás élvezeti értékét nagyban befolyásolja az alapanyagok aromatikájának párosíthatósága. Az ízlelésünk 80 %-át a szaglásunk teszi ki, és csupán 20 %-ot fogunk fel a nyelvünkön keresztül. Ugye, milyen érdekes?

Tovább olvasom »
csábítás, illat, illóolaj, párkapcsolat, szex, vágy

Vágykeltő illatok – Te melyikre indulsz be?

Krajcsó Judit

Nemcsak az ízlelésnek, tapintásnak, hanem a természetes és mesterséges illatoknak fontos szerepük van a párkapcsolatainkban . Ha kedvesünkkel egy kis romantikára vágyunk, mindenképpen hívjuk segítségül a vágykeltő illatokat is. Most megmondjuk, hogyan csábíts velük!

Tovább olvasom »
előjáték, illat, ízlelés, párkapcsolat, szerető, szex, viszony

Megszagollak, megízlellek, aztán lehetsz a szeretőm

Krajcsó Judit

A partner megízlelése az előjáték rituáléjának egyik fontos része, mely során megismerjük az új partner bőrének selymességét, megtapasztaljuk az illatát és megízleljük csókjai zamatát. Egy közelmúltban készült felmérés rávilágított arra, hogy mennyire fontos az ízlelés, amikor szeretkezésről van szó, hogy felizgatva hoppon maradsz-e, az alapján, hogy előző este mit ettél.

Tovább olvasom »
bor, csokoládé, Harrer, Holdvölgy, illat, íz, textúra, tokaji

8+1 mennyei páros

László Márta

Krémes, selymes textúra, szemet gyönyörködtető, élénk színek, gyümölcsös ízek, fűszeres illatok, savak és cukrok harmóniája… tokaji borról vagy csokoládéról van szó? Mindkettőről, mégpedig ezúttal együtt! Fedezzük fel együtt a tokaji borok és a csokoládé rengeteg közös vonását. Adjuk át magunkat a komplex színek, illatok, ízek, sőt – mint alábbi cikkünkből kiderül: hangok! – által nyújtott élményeknek. Ajánlunk 8+1 csodás Holdvölgy-Harrer párost, amelyeknek senki sem fog tudni ellenállni!

Tovább olvasom »
bemutató, bor, illat, íz, sör, VinCE Budapest

Borra Sör az idei VinCE Budapesten

PP-Eletforma

Idén először vesz részt a borászok egyik legnagyobb seregszemléjén a Magyar Sörgyártók Szövetsége. Rendhagyó módon, a március 3-5. közötti VinCE Budapest lesz a Sörszövetség 2016-os, „Sör mi több” eseménysorozatának nyitó helyszíne. Az ötcsillagos Corinthia Budapest Hotelben, olyan kiváló sör és étel párosok mutatkoznak be, amelyek új élményt kínálnak a boros közönségnek is.

Tovább olvasom »