idegesség

baleset, energia, idegesség, óraátállítás, takarékosság, téli időszámítás, termelékenység

Ütött a nyári időszámítás órája?

kfarkas

Vasárnap hajnalban egy órával előbbre kell állítani az órákat, és megkezdődik a téli időszámítás. A kétféle időszámítás rendszerére több mint harminc éve állt át az ország, hogy minél többet megtakaríthassunk az áramszámlán, de mára tulajdonképpen kevés értelme maradt…

Tovább olvasom »
depresszió, idegesség, nőgyógyász, PMS, premenstruációs szindróma, stresszoldás

5 bevált tipp PMS ellen

PP-Eletforma

A premenstruációs szindróma nem női hiszti, hanem valóban kellemetlen, fájdalmas állapot. A PMS tünetei kezelhetők, az okokról és a megoldás lehetőségeiről beszélt dr. Demjén László, az Oxygen Medical szülész-nőgyógyásza.

Tovább olvasom »
idegesség, kimerültség, orvos, pajzsmirigy, stressz

Csak tudd, mitől vagy ideges!

PP-Eletforma

A stressz mindennapjaink szerves része, így sokaknak már szinte állandó állapot az idegesség és a rossz közérzet. Természetesen a nehéz helyzetek kikerülhetetlenek az életben, ám ha minden nap feszültségben telik, azt nem feltétlenül mentális betegség okozza. Dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy-specialistája egy vérvételt javasol ilyen esetekben.

Tovább olvasom »
idegesség, nemi betegség, szem, szívbetegség, szőlő, vérszegénység

A szőlő a népi orvoslás csodaszere!

PP-Eletforma

Könnyen emészthető, kiváló vértisztító és vizelethajtó hatásának köszönhetően minden olyan bajra ajánlották, ami nehéz emésztéssel járt, vagy épp annak volt a következménye (pl. székrekedés, vese- és májbajok, vagy aranyér). A népi orvoslás a szőlőt számtalan jó tulajdonsággal ruházta fel.

Tovább olvasom »