hűség

18+, félrelépés, hűség, megcslás, párkapcsolat, szerelem, szex, titok

A szőkék nem buták, de csalfák! 5 típus, akit kerülj el!

László Márta

Sokszor egyértelmű jele van annak, hogy a párunk megcsal minket. A megváltozott szokások, gyanús titkolózás, a telefon elrejtése mind elülteti bennünk a gondolatot, hogy a párunk titkol valamit előlünk, és valószínűleg megcsal minket. De mi lenne akkor, ha már eleve tisztában lennénk azzal, milyen típusú embereknél futunk nagyobb eséllyel bele egy esetleges megcsalásba? A hazai szeretőkereső portál, a viszony.hu saját felhasználóinak statisztikáiból és több tudományos kutatás alapján összeállított egy listát, mely típusoknál jobb óvatosnak lenni.

Tovább olvasom »
ajándék, érdekesség, házasság, hűség, húsvét, tojás, Zsigóné Kati

40 év hűségért csipkés tojás jár!

Krajcsó Judit

Zsigóné Kati, az ország nyuszija legszebb ünnepnek a házassági évfordulóját tartja, és csak utána jön a húsvét. 2017-ben e kettőt most szinte egyszerre ünnepli, ugyanis 40 éves házas lett. Erre az alkalomra egy 300 000 forint értékű csipkézett strucc tojást készített.

Tovább olvasom »
egyéjszakás, félrelépés, hűség, párkereső, szex

Így léptünk félre 2016-ban

László Márta

Ki gondolná, hogy a megkérdezett társkeresők csupán 30%-ának volt egyéjszakás kalandja az elmúlt évben, viszont 97%-uk inkább a tartós kapcsolatokat szereti? Azaz kalandozunk, de társas lények vagyunk. És ki gondolná, hogy 40 felett még kalandosabb kedvűek a magyarok? Ez derült ki a iooo.hu társkereső kutatásából. Lássuk a tényeket!

Tovább olvasom »
erotika, hűség, könyv, prűd, szerelem, szeretkezés, szex, Szőcs Henriette

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései

László Márta

Adott egy nő, aki elhatározta, hogy boldog lesz. Mert az jót tesz az egészségének. Különben is annyiszor ráfázott már. Nem gyámolítót keres, nincs szüksége senkire, hogy eltartsa, öntörvényű és szabad. Ő választ, hogy kivel, melyik városban, és hogyan szexel. Sokat megtud a férfiakról, de még többet magáról. Meg arról, hogy az élet nem egy tündérmese. Ha éjfélkor elveszíted a cipőd, egyszerűen részeg vagy. Szőcs Henriette hősében mindannyian benne vagyunk egy kicsit, azzal a különbséggel, hogy ő meg is teszi, amiket legtöbben nem merünk. Irigyeljük? Lehet. De lehet, nincs is miért. Egyetlen hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet, az a szótár.

Tovább olvasom »
férfi, gén, hűség, hűtlenség

Miért hűtlenek és miért hűségesek a férfiak?

PP-Eletforma

Pockokkal végzett genetikai kísérletekben a kutatók képesek voltak átalakítani a kicsapongó szexuális életet élő hímeket monogám egyedekké. Bár néhány szakértő erősen kételkedik abban, hogy a kísérleteknek bármilyen kihatásuk lehet az emberekre nézve, azt elismerik, hogy bizonyos emberi társas viselkedéseknek megvan a biológiai alapjuk.  

Tovább olvasom »
döntés, házasság, hűség, kapcsolat, párkapcsolat

Miért jó a nyitott párkapcsolat?

PP-Eletforma

Legtöbben sehogy sem tudunk szabadulni a tündérmesés álmainktól, amiben eljön értünk a herceg, aki egész életünkön keresztül a mennyországba repít bennünket. Már kislány korunk óta azt várjuk, hogy egyszer megtaláljuk azt a férfit, aki a társunk lesz „mindig minden körülmények között”. Mégis, sokan, sőt, egyre többen vannak, akik úgy döntenek, hogy nyitott kapcsolatban élnek és váltig állítják, hogy ők így is boldogok. Akkor hogy is van ez? 

Tovább olvasom »
állatok, hűség, hűtlenség, szex

Úgy szexelünk, mint az állatok?

PP-Eletforma

Az állatvilágban a szexnek vitathatatlanul fajfenntartó szerepe van: a nőstény igyekszik a legmegfelelőbb apát megtalálni utódai számára, míg a hím esetében előnyösebb, ha sok kapcsolatot létesít, így biztosítva a megfelelő számú utódot és génjeinek átörökítését. A nőstény szaporodási sikerét viszont nem növeli, ha egy termékenységi ciklus alatt, több hímmel párosodik.

Tovább olvasom »
érték, hűség, párkapcsolat, szerelem, szex

Piszok nehéz hűségesnek lennem

PP-Eletforma

Mi is a bajom a hűséggel? Tulajdonképpen semmi. Talán azt leszámítva, hogy nehezen tudom definiálni. Hiszen hűség millió irányban, kifelé és befelé is létezik: légy hű elsősorban önmagadhoz, a hazához, Istenedhez. Légy hű a céghez, a családhoz, a férjedhez (vagy legalább tegyél úgy). No, ezen a ponton hadd elmélkedjek egy picit.

Tovább olvasom »
hűség, párkapcsolat, szex

„A férjem védelmében”

PP-Eletforma

Mennyire vagyunk hűségesek manapság? Ha félrelépünk, miért tesszük? Elhallgatjuk vagy bevalljuk? Megbocsátunk vagy kiadjuk a másik útját? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a Hallmark csatorna, „A férjem védelmében” című sorozata által ihletett hűségfelmérés, melyet a magyar lakosság körében végeztek el az elmúlt hetekben. Az eredmény erőteljesen döngeti egyes sztereotípiák kapuit. 

Tovább olvasom »