hétvégi program

balaton, bor, fesztivál, hétvégi program, június, könyv, zene

Könyv-Bor-Jazz – egy fesztiválon!

Krajcsó Judit

Balatonfüreden június 6. és 11. között a Könyv-Bor-Jazz Fesztiválon könyvbemutatókkal, koncertekkel, borkülönlegességekkel várják az érdeklődőket. A rendezvényen könyvárverést is tartanak, licitálni lehet majd Blaha Lujza emlékalbumára is.

Tovább olvasom »
Füvészkert, hétvégi program, kaktusz, kiállítás, vásár, virág

Ne ülj bele, és tied az élvezet!

László Márta

Milyenek is valójában a sivatag virágzó kaktuszai és pozsgásnövényei? Mindenki megtudja, aki ellátogat 2017. május 19-20-21-én az ELTE Füvészkertbe, ahol a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete rendezi meg tavaszi országos kaktusz kiállítását!

Tovább olvasom »
családi nap, Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény, gyerekek, hétvégi program, ólomkatona-öntés

Önts ólomkatonát, tündérkét!

László Márta

Talán a nagymamák még emlékeznek Katona Klári nagy slágerére a “Kicsi ólomkatonámra”! Nos, most az unokákon a sor, hogy megtudják, egyáltalán mi is az az ólomkatona, sőt meg is tanulják hogy kell készíteni a cuki kis játékot a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény legújabb családi napján. 

Tovább olvasom »
bor, Gyöngyös, hétvégi program, kirándulás jelentkezés, Kozárd, Női Klub

Palotába vonulnak a NŐK

László Márta

Kozárdra, a mesebeli kis magyar falucskába és Gyöngyösre invitálja tagjait a Női Klub szombaton. Hagyományt szeretnének teremtetni azzal, hogy közösen kirándulgatnak. Azt remélik, hogy egyre többen érdeklődnek majd programjaik után – szorosabb fűzve barátságukat. Pozsony után most – egyebek közt – a Borpalota ügyvezető igazgatója meghívására kóstolgathatnak a résztvevők és az “új barátnők”! 

Tovább olvasom »