házi kedvenc

állatorvos, házi kedvenc, kullancs, megelőzés

5 tipp kullancstámadás ellen

PP-Eletforma

Ha házi kedvencünket is magunkkal visszük a természetbe, érdemes elővigyázatosnak lenni, ugyanis a kullancsok természetesen nemcsak az embereket szemelik ki maguknak mint potenciális lakókocsit, hanem az állatokat is. Dr. Mátray Árpád állatorvos, homeopata a megelőzés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Tovább olvasom »
boldogság, cica, Fogadj örökbe, házi kedvenc, kampány, macska

Sztárok a macskaboldogságért

László Márta

Mi lehet közös egy gyönyörű műsorvezetőben és egy világklasszis kézilabdázóban? Általában nem sok, Horváth Éva és Nagy László egy valamiben mégis nagyon hasonlítanak: mindketten teljesebbnek érzik az életüket azóta, hogy van házi kedvencük. Ezért is fogtak össze szívesen a cicák boldogságáért egy most induló kampányban.

Tovább olvasom »
bolha, házi kedvenc, klímaváltozás, kullancs, parazita

Soha véget nem érő parazitaszezon?

Krajcsó Judit

A klímaváltozás és a paraziták kiváló alkalmazkodóképességének köszönhetően a hagyományos értelemben vett parazitaszezon kezd eltűnni, és a téli időszakban sem csökken az élősködők száma. Éppen ezért fontos, hogy a négylábú kedvenceket egész évben védjük a külső paraziták ellen.

Tovább olvasom »
állatorvos, Európa, házi kedvenc, kutya, macska, oltás, utazás, útlevél, vadászgörény

Útlevél a vadászgörénynek

László Márta

Egyre többen utaznak kedvenceikkel az ünnepek alatt is. Ma már az Európai Unión belül szabadon vihetjük magunkkal cicusunkat, kutyusunkat, vagy az egyre divatosabb vadászgörényünket, de mindezekre csak néhány éve nyílt lehetőség.   

Tovább olvasom »