hangulat

hangulat, nyugtató, pajzsmirigy túlműködés, stressz, vérvétel, vizsgálatok

Pajzsmirigy, a hangulatfelelős

PP-Eletforma

Összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és az átlagosnál feszültebb és ingerlékenyebb vagy? Ha ez az állapot nem múlik, nem kell feltétlenül pszichológushoz vagy pszichiáterhez fordulnod, mert meglehet, hogy a pajzsmirigy túlműködése okozza a panaszt.

Tovább olvasom »
díszítés, hangulat, krizantém, lakás, otthon, szerelemvirág, virág

Csodákra képes a szerelemvirág

László Márta

Olyan jó úgy hazamenni, hogy a lakás szinte minden szeglete hívogat! Apróságokkal át tudod alakítani a környezetedet az évszaknak megfelelően. Én speciel ilyenkor szeretem hallgatni Vivaldi ide vonatkozó tételit, de egyesek szerint régimódi vagyok! Itt a bizonyság, hogy nem is annyira!

Tovább olvasom »
belsőépítészet, burkolóanyag, fürdőszoba, hangulat, spa, trend

Hogyan lesz spa-hangulatú a fürdőszobád? Mutatjuk!

PP-Eletforma

Itt kezdődik és itt is fejeződik be a napunk mielőtt nyugovóra térünk. A fürdőszoba amellett, hogy a tisztálkodás helyszíne, mostanra a legkisebb lakásokban is a pihenésre, feltöltődésre szánt fontos térré vált. Sokunknak ez szinte az egyetlen hely, ahol nyugodtan magunkra szánhatunk némi időt. Adjuk meg a módját!

Tovább olvasom »
díszítés, hangulat, húsvét, lakás, otthon, ünnep

Húsvéti varázs otthon

László Márta

Nemcsak a sonka fő már a fazékban, nemcsak a sütik illata tölti be a lakást! Az otthonod is fel kell öltöztetned az ünnepre! Pár apró trükkel pillanatok alatt hamisíthatatlan tavaszi hangulatot tudsz teremteni, és ebben igazán segíthetnek a gyerekek is! 

Tovább olvasom »
hangulat, lakás, lakberendezés, nyugalom, otthon, színek

Halványkék és rózsakvarc – így néz ki 2016 otthona

PP-Eletforma

Az idei év lakástrendje a színek terén is a harmónia megteremtésére törekszik, talán ezért lett a meleg, ölelő rózsa kvarc és a halványkék a 2016-os év színe. A két árnyalat felhasználási lehetőségei a lakberendezés területén határtalanok, illetve a nyugalom és a biztonság iránti igényünket is tökéletesen kielégítik. 

Tovább olvasom »
fittség, gyümölcs, hangulat, immunredszer, léböjtkúra, zöldség, zsírbontás

5 napos lékúra, amitől boldogan olvadnak a kilók

PP-Eletforma

Ha jól választjuk meg, hogy milyen ételeket, italokat viszünk be szervezetünkbe az őszi hónapokban, a hangulatunk és a közérzetünk is meglepő mértékben javul, mire elérkeznek az ünnepek. Ha szeretnéd, hogy ez az állapot egész évben elkísérjen, érdemes negyedévente beiktatnod egy 5 napos fitness programot, lékúrát. Ennyi idő alatt ugyanis felhalmozódik a szervezetben annyi salakanyag, amitől érdemes megszabadulni.

Tovább olvasom »
hangulat, kényelem, lakberendezés, mobil télikert, természet, üveg

Vissza a természetbe – télen is!

László Márta

Rugalmas, modern, elegáns: új divat a mobil télikert. Előnye, hogy kedvedre alakíthatod, nyithatod, zárhatod, miközben gyönyörű üvegfelületeken keresztül élvezheted kerted látványát. Egy olyan plusz szobát kapsz, ami kitűnően használható nappalinak, étkezőnek, vagy akár klasszikus funkciót is kaphat: tartsd ott a télen védelemre szoruló cserepes növényeidet.

Tovább olvasom »
egészség, hangulat, menstruáció

7 jó tanács azokra a bizonyos napokra

PP-Eletforma

A bizonyos napok előtt a férfiak már fedezékbe vonulnak, és tudják, hogy jobb ilyenkor óvatosan bánni a nővel. A nők pedig idegesebbek, bosszúsabbak, érzékenyebbek, és különféle fájdalmas  tünetekkel várják a menzeszt. Mivel enyhíthető ez a kellemetlen időszak?

Tovább olvasom »
betegségek, depresszió, hangulat

Ez most depresszió, vagy valami más?

PP-Eletforma

Állandóan búskomor és levert vagy? Álmatlanság gyötör, és még a tavaszi napsugarak sem hozták vissza az életkedvedet? Valószínű, hogy ugyanabban a betegségben szenvedsz, mint  Churchil és Lincoln. Depressziós vagy. Persze a tünetek más betegségre is utalhatnak…

Tovább olvasom »
érzelem, hangulat, kutatás

Érzelgős országok

PP-Eletforma

Egy több mint 150 országra kiterjedő Gallup-felmérés most ismertetett adatai szerint világszerte a szingapúriak mutatják a legkisebb hajlandóságot pozitív vagy negatív érzelmeik bevallására, miközben a filippínók körében szárnyalnak a legmagasabbra az érzelmek – számolt be róla a LiveScience című tudományos ismeretterjesztő portál.

Tovább olvasom »
hangulat, hideg, jókedv, jókedvre fel, vicc

Jókedvre fel!

PP-Eletforma

Elegünk van a hidegből, a munkából, szóval amúgy mindenből. De lehet, hogy csak a jóból is megártott a sok. Besokaltál? Jó ilyenkor egy kis segítség!  Íme egy csokorra való!

Tovább olvasom »
bútor, hangulat, iroda, környezet, siker

Hogyan érzik magukat, ahol napjaik nagy részét töltik?

Timar Gigi

Az irodát sokan ma is a sikeres üzlet egyik fontos tényezőjének tekintik, ráadásul ma már az is egyértelmű, hogy az iroda berendezésénél, bár nagyon fontos, nem elegendő a puszta funkcionalitás. A cég sikere a kollégák közérzetén is múlik, az pedig jelentős részben azon, hogyan érzik magukat abban a térben, ahol napjaik nagy részét töltik. Ennek is köszönhető, hogy a legújabb irodai berendezések nemcsak kényelmesek és praktikusak, de szemet gyönyörködtetők is, többségük éppúgy alkalmas otthoni, mint irodai használatra. A multifunkcionális irodák lehetőséget teremtenek koncentrált munkavégzésre, csapatmunkára, megbeszélésekre, szükség esetén akár kikapcsolódásra is.

Tovább olvasom »