Facebook hozzászólás
357

Hagymaleves

A franciáknál szokás, hogy az ifjú pár a nászéjszakát követően hagymalevest eszik. Úgy tartják, hogy pótolja az elhasznált energiát. Ebben ugyan nem vagyunk biztosak, de hogy nagyon finom étel abban igen.

Hozzávalók:
3 fej vöröshagyma
1 fej lilahagyma
1 kisebb póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszin
liszt
só, bors,majoranna

A hagymákat feldarabolom, majd olajon megdinsztelem, sózom borsozom, teszek bele egy kevés majorannát. Felöntöm vízzel, melyben puhára főzöm, majd behabarom a liszttel elkevert tejszínnel.

Piritott kenyérkockával és reszelt sajttal tálalom



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Szegmentálás az online térben: hogyan zajlik?

Napjainkban nagy szerepe van annak, hogy a különféle termékeket és szolgáltatásokat milyen formában juttatjuk el a…

A tennis karkötő és nyaklánc története: hogyan váltak ennyire népszerűvé?

Kevés olyan ékszert találni a piacon, amely amellett, hogy elegáns, időtlen megjelenést kölcsönöz a viselője…
1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!