fogadalmak

célok, egészség, fogadalmak, megelőzés, mellrák, újév

Fő az egészség – de most aztán tényleg!

PP-Eletforma

Jövőre elkezdek sportolni, jobban odafigyelek magamra, leadok pár kilót, elkezdek spórolni, többet utazok… – Újévi fogadalmak, amiket minden év végén egy jobb és tartalmasabb élet reményében teszünk meg. A kezdeti lelkesedést követően a magunknak tett fogadalmak szépen lassan elfelejtődnek. A mostani összeállításunkban éppen ezért olyan, a mindennapokban könnyen bevezethető fogadalmakat gyűjtöttünk össze, amelyek pozitív hatással lehetnek az életünkre.

Tovább olvasom »
célok, diéta, fogadalmak, kitartás, személyiség, tervezés, újév

Újévi fogadalmak – így csináljuk jól!

Krajcsó Judit

Újévkor nagy lelkesedéssel és örömmel megfogadjuk, hogy valamit máshogy fogunk csinálni. Elhisszük, hogy képesek vagyunk rá, ki fogunk tartani, és ettől szebbé és boldogabbá válik az életünk. El is kezdjük a változásokat. Kezdetben nagy a siker és az öröm. Majd 1-2 hét múlva a lelkesedés egy lefelé haladó exponenciális görbe sebességével válik semmivé. Úgy 1-2 nap alatt. És hirtelen nem értjük, hova lett a kitartásunk, és úgy mégis, miért történt ez az egész. Feladjuk, és megfogadjuk: na, majd jövőre! Akkor biztos menni fog.

Tovább olvasom »
fogadalmak, műsor, újévi fogadalom, Vágó Piros, zene

Így fogadkoztak kedvenc műsorvezetőink

Krajcsó Judit

Januárban sokan értékelik az elmúlt 12 hónapot, és néhányan fogadalmakat is tesznek az elkövetkező időszakra, így a Class FM műsorvezetői is, akik zsúfolt és sikeres évet zártak. Vágó Piros és Abaházi Csaba több száz hallgatónak ajándékozott élményt a Class Nyár keretében, Garami Gábor pedig útjára indította a népszerű Class Utast, de így is maradt célkitűzésük 2016-ra.

Tovább olvasom »