fiatalítás

fiatalítás, optikai arcfiatalítás, szépség, tetoválás, újévi fogadalom

Így tűnhetsz évekkel fiatalabbnak

László Márta

A nők több mint 90 százaléka előbb vagy utóbb elkezd foglalkozni arcvonásai változásával, az arcfrissesség tompulásával. Akik újév alkalmával megfogadták, hogy idén többet törődnek a külsejükkel, azoknak az optikai arcfiatalítás 2018 válasza: néhány ügyes trükkel akár egy évtizedet is letagadhatunk a korunkból, ismerőseink pedig ránk sem fognak ismerni.

Tovább olvasom »
arcápolás, fiatalítás, kozmetika, öregedés, Peterman Krisztina, profi módszereke

Forgasd vissza az idő kerekét, azután nézz tükörbe!

László Márta

Könnyebb gubbasztani egy nagy fotelben, és merengeni esetlegesen megkopott szépségünkön? …A csudába! Én azt mondom, inkább küzdj érte! Pattanj fel, hallgasd meg, mit ajánl a szakember! Tudd meg, bárki számára elérhető a fiatalosabb, frissebb, szebb bőr, ha megfogadod Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mesterének, gyógykozmetikusának tanácsait, és na hagyd, hogy elcsúfítson a csúnya őszi idő!

Tovább olvasom »
fiatalítás, szépség, természetes, uborka

Ültetvény harci szekéren

László Márta

Uborkaszezon idején mivel is foglalkozhatnánk, mint az uborkával! Manapság a fővárosban a Bosnyák téri Vásárcsarnokban kapható a legolcsóbb és a legdrágább uborka, fajtájától és méretétől függően 98 és 398 Ft-ba kerül kilója. Nemcsak kovászolni jó, nagyon egészséges, és hatásos fiatalító! Próbáld csak ki!

Tovább olvasom »