festés

burkolás, festés, lakásfelújítás, otthon, villanyszerelés

Lakásfelújítás télen? Semmi sem lehetetlen

Krajcsó Judit

Ha belső átalakításra adnánk a fejünket, számos  feladatot a téli időszakban is elvégezhetünk, és mer nem főszezon, még jelentős árengedményekre is számíthatunk – mondják az újHÁZ Centrum szakértői, akik összegyűjtötték azokat a munkálatokat, amiket az előttünk álló hónapokban is végrehajthatunk.

Tovább olvasom »
ablakcsere, festés, fürdőszoba-tuning, lakásfelújítás, tapéta

Ha többet költesz rá, többet is ér

PP-Eletforma

A festés és tapétázás ma a leggyakoribb lakásfelújítási cél, a lakosság átlagosan 1,8 millió forintot szán lakásfelújításra – derül ki a Fundamenta országos reprezentatív kutatásából. Az eredmények szerint a felújítási célok között a második és harmadik helyen a nyílászárók cseréje és a fürdőszoba felújítása szerepel. Azok, akik rendelkeznek lakáscélú megtakarítással, a kutatás alapján az átlagnál többet fordítanának renoválásra, így még több kreatív átalakításra nyílik lehetőségük.

Tovább olvasom »
balkon, burkolat, divat, festés, kényelem, kreativitás, olvasósarok, terasz

Pár centi is sokat számít!

László Márta

Egy kicsi erkély is lehet kényelmes és hívogató, ahol úgy érezhetjük magunkat, mintha miniszabira mentünk volna. Pedig sokan például tárolásra használják, ami vétek! Ráadásul kívülről nézve a házat sem túl hívogató, ha a gyerek kinőtt kerékpárja, a téli gumi, vagy az elromlott mosógép a látvány.    

Tovább olvasom »
fazon, festés, fodrász, frizura, karácsony, ünnepek

Hajszál az ünnepi levesben?

PP-Eletforma

A karácsonyi készülődés közepette sokszor éppen magunkra nem tudunk elég időt fordítani. Takarítás, egész napos sütés-főzés, díszítés, rohanás. Ha voltunk is fodrásznál, a frizura ételszagú lesz, ha megmossuk, tönkremegy. Bosszantó, mint a hajszál az ünnepi levesben. De ezeket a tippeket megfogadva, nem lesz gond a frizuráddal.

Tovább olvasom »
festék, festés, otthon, penész, tisztaság

Megesz bennünket a penész

PP-Eletforma

A háztartások 90 százalékának gyűlt már meg a baja a penésszel. Hiába van mindenki tisztában a penész egészségkárosító hatásaival, a többségnek nem sikerül végleges megoldást találni. A festés utáni „tisztaság szagról“ viszont kevesen tudják, hogy egészségtelen, de mégis mindenki szereti.

Tovább olvasom »
festés, nagyvárosi élet, színterápia

Ismét kevesebb lesz a szürkeség az életünkben

PP-Eletforma

Megszületett a Lets Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatának végeredménye. A 10 ezer fő alatti községek kategóriájában a Győr-Moson-Sopron megyében található Beledi Egyesített Szociális Központot, a 10 ezer fő feletti települések kategóriájában pedig a budapesti Aquincum Általános Iskolát választotta ki győztesnek a zsűri.

Tovább olvasom »
festés, közösségi élmény, szép környezet

Harcoljunk a szürkeség ellen!

PP-Eletforma

800 négyzetméternyi fal kifestéshez elegendő festéket, valamint a felületre tervezett egyedi dizájnt és az önkéntesekkel történő közös festés élményét nyerhetik meg a pályázók idén is a településszépítő pályázaton.

Tovább olvasom »
dizájn, festés, kreatív, lakás, otthon

Ha tavasz, akkor festés

PP-Eletforma

A sima fehér falak örök divatja mellett egyre többen készíttetnek egyedi dekorációs festést. Egy-egy minta, harmonikus színösszeállítás növelheti, vidámabbá, hangulatosabbá varázsolhatja a belső teret.

Tovább olvasom »