fényterápia

egészségmegőrzés, fényterápia, Meteo-Klinika, okosszemüveg

Világújdonság az időjárási eredetű bajokra – és másra is

László Márta

Nagyon sok embernek okoz komoly egészségügyi panaszokat az időjárás: például fejfájás, vérnyomás-ingadozás, alvászavarok, depresszió, fáradtságérzet, fokozott ingerlékenység, gyermekeknél magatartásproblémák. Egy most zárult EU-s kutatási program világújdonságot jelentő, új és hatékony eszközt ad a meteogyógyászok kezébe. A MeteoGlass dinamikus fényterápiás szemüveg az egyéni időjárás-érzékenység alapján teszi lehetővé az időjárás eredetű – és egyéb – panaszok személyre szóló kezelését.

Tovább olvasom »
fényterápia, polarizált fény, sérülés, sport, zúzódás

Ez nem varázslat! Fénnyel a sportsérülések ellen!

PP-Eletforma

Azok, akik rendszeresen sportolnak – legyen az futás, kerekezés, edzőterem vagy éppen a jóga –, már biztosan elszenvedtek kisebb-nagyobb sportbaleseteket. Ezeket legtöbbször csak felületiek, és kevésbé súlyosak, úgy, mint kisebb ficamok, húzódások, zúzódások, rándulások, de a kisebb problémákat se söpörjük a szőnyeg alá!

Tovább olvasom »
baba, fényterápia, kiütés, pelenkacsere, pelenkakiütés, tisztítás

Fénnyel a bébipopsiért

PP-Eletforma

A babáknál fellépő egyik leggyakoribb probléma a pelenkakiütés. Valószínűleg nincs is olyan csöppség, akinél legalább egyszer ne jelentkeznének ezek a kellemetlen tünetek. Még a legjobb minőségű pelenkák használatánál is előfordulhatnak allergiás reakciók a hirtelen felgyülemlett nedvességtől.

Tovább olvasom »
bajusz, fényterápia, hónalj, IPL, kozmetika, szőr

Fénylökések férfiaknak is, és bye-bye szőr!

László Márta

Sokan otthon próbálkoznak borotvával, gyantás csíkokkal, csipeszekkel. Mások szakemberre bízzák a szőrtelenítést. Nők és férfiak egyaránt küzdenek a felesleges példányokkal – elsősorban esztétikai okokból. Vannak viszont, akiknek egyenesen a foglalkozásuk követeli meg, hogy csodáson sima legyen az arcbőre, a hónalja, mások meg egyszerűen csak így érzik jól magukat. A kozmetikai fényterápia erre is jó!    

Tovább olvasom »
egészség, fény, fényterápia

Így töltődik Détár Enikő és Rékasi Károly

PP-Eletforma

A hatékony egészségmegőrzés egyik nagyon fontos eszköze a Sensolite fényágy, amely kikapcsol, regenerál, gyógyít. A magyar találmány a polarizáltfény-terápiával regenerálja sejtjeinket, invazív beavatkozás, fájdalom és gyógyszerhasználat nélkül nyújthat ebben segítséget, sőt akár a termékenységre is pozitív lehet a hatása.

Tovább olvasom »