érzelmek

érzelmek, folytatás, RTL, sorozat, Válótársak

Újra válunk, válogatunk

László Márta

Elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép az RTL Klub sorozatának vadonatúj, harmadik évadában. Január 4-étől a Válótársak minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán várják a nézőket!

Tovább olvasom »
budapest, érzelmek, kiállítás, művészet, múzeum, tükörkép

Bűnbak képek – az egymásra mutogatás művészete

Krajcsó Judit

Bűnbak képek című kiállítás nyílt pénteken a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeumban. A brit Gilbert & George művészpáros alkotásai az egymásra mutogatás mechanizmusára világítanak rá, megjelenítve a kortárs technologizált, multikulturális és sokhitű urbánus társadalom félelmeit és jellemvonásait is.

Tovább olvasom »
asztrológia, érzelmek, horoszkóp, Ikrek jegy, lélek, személyiség

Itt van minden, amit az Ikrek jegyűről tudnod kell

Krajcsó Judit

Kettős énjük miatt, hol egyik, hol másik oldaluk kerekedik felül, a jó és a rossz közötti állandó vívódásaik miatt kiszámíthatatlanok, nehéz eligazodni rajtuk. Pár nap, és 21-én kilépünk a jegyükből, de még időben elmondjuk, miért is szeressük az Ikreket. De még azt is, mit ne tegyünk, ha találkozunk velük.

Tovább olvasom »
depresszió, érzelmek, függőség, hormonok, magány, párkapcsolat, szerelem

Szerelemfüggők vagyunk?

PP-Eletforma

Szerelmünk jelenléte, érintése egészen elemi, fizikai örömöt vált ki, ő válik a pozitív érzések legfőbb forrásává. Viszont ha külön vagyunk, nincs megerősítés, indul  a testi és lelki szenvedés, amely függőséget is jelezhet.

Tovább olvasom »
érzelmek, gyűlölet, harag, kapcsolatok, megbocsátás, probléma, újakezdés

Meg tudjuk-e bocsátani a megbocsáthatatlant?

Krajcsó Judit

Meg lehet-e bocsátani a gyermekkori bántalmazást, elhanyagolást? Ha a társunk szerelmet hazudik, vagy a barátunk elárul? Amikor a  hátunk mögött kinevetnek, vagy szemtől szemben megaláznak? Olyan helyzetek ezek, amelyek még a legegészségesebb lelkületű embert is térdre kényszerítik, sebet ejtenek, amely úgy tűnik, sosem fog begyógyulni…

Tovább olvasom »
asztrológia, bak, érzelmek, halak jegy, horoszkóp, Nyilas, párkacsolat, személyiségjegyek, vízöntő

15 érdekesség a romantikus Halak jegyről

PP-Eletforma

A Halak jegyébe léptünk. E jegyben születettek víz elemű emberek, akik mély, őszinte, és bonyolult érzelmekkel rendelkeznek. Sokszor gátlásosak, túlzott sebezhetőségük miatt bezárkóznak. A megérzései vezérlik, a fantáziája élteti. De van itt még több érdekesség is, amit tudni illik róluk!

Tovább olvasom »
érzelmek, félrelépés, házasság, párkapcsolat, szerelem, szerető

5 szabály, amit a rutinos szeretők mindig betartanak

PP-Eletforma

Szeretőnek lenni kényelmes feladat, mert a függetlenség megtartása mellett mégis jut egyfajta szeretet és figyelem. Szeretőnek lenni fájdalmas és hálátlan feladat, ha érzelmeinket nem tartjuk kordában, és egy idő után többre vágyunk, mint a titkos viszony. A rutinos szeretőknek van 5 önvédelmi szabálya erre az eshetőségre is.

Tovább olvasom »
érzelmek, felmérés, párkapcsolat, szerelem

Szerelem nélküli párkapcsolatok – meddig életképesek?

PP-Eletforma

A magyarok számára mást jelent a szerelem, mint a világ többi országában élőknek, ahogyan más a véleményünk arról is, vajon lehet-e működőképes egy párkapcsolat, ha a két fél között elmúlt a szerelem, esetleg soha nem is volt. Ez derült ki egy friss, 746 magyar egyedülálló bevonásával készített nemzetközi felmérésből, melyben az érzelmek nélküli párkapcsolatok témáját vizsgálták.

Tovább olvasom »
érzelmek, kapcsolatok, lélek, megbántás, munka

5 dolog, amit még ma másképp kell tenned!

PP-Eletforma

Sokan csak a haláluk előtt , vagy nagy betegen döbbennek rá, mennyi minden másképp kellett volna tenniük az életük során. Amíg mindennapjainkat éljük, megfeledkezünk arról, sorsunkról elsősorban mi döntünk. Változtassunk tehát, amíg nem késő, amíg lehet!

 

Tovább olvasom »
érzelmek, házasság, párkapcsolat, szerelem, szex

6+3 ok, amiért a nők szeretőt tartanak

PP-Eletforma

Már alig beszélünk egymással, belefásultunk a mindennapokba, állandóak a veszekedések, és már a meghitt ölelések is a múltéi. A szexről nem is beszélve. Ezer és egy oka lehet még annak, ha ilyenkor félrelépünk, és szerető után nézünk. Most a leggyakoribbakat soroljuk fel.

Tovább olvasom »
érzelmek, kötődés, párkapcsolat, személyiségzavar, szerelem, szeretőnek lenni, szex

Lennék a szeretőd! Bevállalsz?

PP-Eletforma

Van, aki önként és tudatosan választja a szerető szerepét. De van, aki valamilyen okból egyszerűen csak azzá válik. Vajon mi motiválja azt, aki ezt a hálátlan szerepet bevállalja? És mi a helyzet az önbecsülésünkkel? A szakember megmagyarázza ezt is.

Tovább olvasom »