elengedés

belső béke, boldogság, Boldogságprogram, elengedés, harag, megbocsátás, sértődés

Felszabadít a megbocsátás!

László Márta

Megbántottak? Mélységes sértettséget érzel? Ugye ismerős, benned is biztosan kavarogtak már hasonló gondolatok. Cseppet sem könnyű dolog, és sokszor hosszú évekbe telik, míg valaki végül teljesen el tudja engedni a benne felgyülemlett dühöt. Fontos azonban tudni, hogy a megbocsátást olyasvalami, amit elsősorban önmagunkért, nem pedig a minket megbántó emberért kell megtennünk! A harag elengedése nemcsak a hangulatodra, de az egészségedre is pozitív hatással lehet – vallja Bagdi Bella életmódfejlesztő tréner, aki az egyik legfontosabb boldogságfokozó technikára, a megbocsátásra hívja fel a figyelmet. 

Tovább olvasom »
2016, elengedés, sorselemzés, számmisztika, tisztogatás, ZOÉ

2016: a tisztulások és lezárások éve lesz!

László Márta

Közeledik az év vége, ilyenkor mindenki azt latolgatja, vajon mit hoz a jövő? Könnyebb, vagy nehezebb lesz-e az életünk? Van, aki azt mondja, mindig a páratlan évek a gyötrelmesebbek, mások a számoktól várják az előrejelzést. Belátásotok szerint fogadjátok szeretettel ZOÉ számmisztikai sorselemzőnk gondolatait!   

Tovább olvasom »
anya, édesanya, elengedés, gyerek, kötődés, teszt

Jó gyermeke Ön az édesanyjának?-Teszt

PP-Eletforma

Egy anya talán legnehezebb dolga, hogy tudja elengedni a gyerekét. Van, aki igyekszik nem beleszólni felnőtt csemetéje életébe, van azonban, aki nyugodt szívvel beavatkozik. Ez akkor okoz problémát, ha nem tudjuk elengedni a fülünk mellett az esetleg bántó megjegyzéseket, és még negyven évesen is a mamánk elképzelése szerint cselekszünk. Tesztünk segít, hogy felismerje, édesanyja befolyásolja az életét. 

Tovább olvasom »