Duna Tv

90. díjkiosztzó, Duna Tv, MTVA, Oscar-díj, tévéműsor

Oscarra hangolva

László Márta

A közmédia Oscar-díjas filmekkel és külön műsorral készül a 90. Oscar-díjátadó gálára. A díjátadót megelőző hetekben Oscar-díjas filmekkel készül a Duna Televízió a filmvilág legjelentősebb eseményére.

Tovább olvasom »
25 millió, Duna Tv, Héder Barna, Maradj talpon!, nyeremény, vetélkedő

így lehetsz fél nap alatt milliomos

László Márta

Szilárd Zoltán 25 millió forinttal gazdagabban távozott a Maradj talpon! stúdiójából hétfő este, hiszen tíz párbajon át állta a sarat, talpon maradt, és, ahogy azt menyasszonyának megígérte, a fődíjjal tért haza. Előző este sokáig dolgozott, kissé kialvatlanul érkezett a műsor felvételére, de úgy véli, éppen ebből tudott előny kovácsolni.

Tovább olvasom »
Duna Tv, MTVA, tehetségkutató, virtuózok

Világsztárok a Virtuózokban

László Márta

Április hetedikétől újra indul a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor a Duna TV-n. Két régi és két új zsűritaggal döntenek majd a legtehetségesebb ifjak tudásáról. A döntőt május 21-én rendezik majd.  

Tovább olvasom »
Duna Tv, irodalom, ünnep

A Magyar Dráma Napja

PP-Eletforma

Épp negyedszázada, hogy magyar írók javaslatára szeptember 21-én a Magyar Dráma Napját köszöntjük, arra emlékezve, hogy ezen a napon mutatták be 1883-ban Madách Imre Az ember tragédiája című művét. A Duna Televízió szeptember 20-án és 21-én játék- és portréfilmekkel, színházi előadások felvételeivel köszönti a Magyar Dráma Napját.

Tovább olvasom »