diákok

diákok, Erdély, Határtalanul!, kirándulás, pályázat

Az 1000 éves határ mentén

PP-Eletforma

Erdélyben járt a zuglói Dr. Mező Ferenc Általános Iskola 66 tanulója és 7 tanára 2017. október 9-13 -ig a Határtalanul! elnevezésű pályázat segítségével. Óriási élményekkel tértek haza a fiatalok!

Tovább olvasom »
diákok, magyar filmek, online, teszt, verseny

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

Krajcsó Judit

Ki a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól! A játékos megmérettetésen túl a jeles honi alkotások legjobb ismerői értékes nyereményekkel is gazdagodnak majd.

Tovább olvasom »
diákok, emelkedő árak, ingatlanpiac, kiadás, munkások, nyaralók, üzlet

Befektetési egyszeregy: vedd meg, add ki!

László Márta

Lassuló mértékű, de továbbra is pozitív irányú változás jellemzi majd az idei ingatlanárakat, így a lakáskiadási piacra még mindig megéri beszállni. Noha az áremelkedés és a bérleti díjak stagnálása miatt a korábbinál kisebb bérleti hozam várható, a kis kockázatú befektetési formákhoz mérve továbbra is vonzó lehet ez a megoldás. Az ingatlanpiaci szakértő szerint ingázókra, egyetemistákra, munkásokra és nyaralókra érdemes építeni a lakáskiadás-üzletet.

Tovább olvasom »
állóképesség, család, diákok, egészséges életmód, felmérés, iskolai testnevelés, mozgás, sport

Törzsemelésből egyes – kritikus a bizonyítvány!

Krajcsó Judit

A magyar diákok negyede túlsúlyos vagy elhízott és az állóképességi szintjük lehangoló – állapította meg egy, a diákok fittségi állapotát vizsgáló felmérés. A gyerekek a leggyengébben a törzsemelés és az ingafutás tesztben, míg a legjobban a kézi szorítóerő mérésben és a hasizom tesztben teljesítettek.

Tovább olvasom »
ajándék, diákok, jótékonyság, Nádor Szálló, Rotary Klub

Tehetséges diákokat támogat a Rotary

PP-Eletforma

Tavaly is számos gyermek karácsonyát tette boldogabbá a világ egyik legnagyobb humanitárius szervezetének pécsi csoportja. A Rotary Klub Pécs már a múlt évben is nagy érdeklődés mellett és széles körű támogatással szervezte meg az adventi ajándékozást, ahol rászoruló, tehetséges gyermekeket leptek meg. A jótékonysági akció idén a karácsonyi vásár kiemelt rendezvényeként november 29. és december 23. között zajlik a pécsi Széchenyi téren.

Tovább olvasom »