Class FM

Class FM, Facebook, fogadás, internet, Morning Show, Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs ezt most nem ússza meg!

PP-Eletforma

Sebestyén Balázs hírhedten Facebook-ellenes műsorvezető, ám most mégis saját oldalt kell kreálnia a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig, törölheti magát, ha igen, akkor tovább kell működtetnie, – nagy bánatára. Vajon megússza?

Tovább olvasom »
Class FM, hazaii előadok, mixműsor, rádiózás, új műsorstruktúra, zene

Ráncfelvarrás a Class FM-nél?

PP-Eletforma

Megújult műsorokkal, friss struktúrával és még több magyar zenével pezsdíti fel kínálatát a Class FM. A piaci trendeknek megfelelően elsődleges szempont lesz a hazai előadók még erősebb támogatása, és több műsoridő jut a populáris és alternatív zenéknek is.

Tovább olvasom »
Belmondo, Class FM, Czutor Zoli, gitár, zenész

Nagymamájától kapta első gitárját Czutor Zoli

László Márta

Czutor Zoli mindig is szeretett kockáztatni, így a Belmondo zenekar legújabb klipjében merőben új hangszereléssel, különleges látványvilággal és angol nyelven szól a rajongókhoz. Az énekes volt a Class Utas legutóbbi vendége, ahol azt is elmesélte Garami Gábornak, hogy nagymamájától kapta élete első gitárját, a hangszertokot pedig cikinek tartotta.

Tovább olvasom »
Class FM, család, rádió, síelés, téli sport, Vágó Piros

Vágó Piros imádja a tavaszi havat

László Márta

Végérvényesen megérkezett a tavasz, a téli sportok szerelmesei azonban továbbra is hódolhatnak szenvedélyüknek a környék síterepein. Vágó Piros szinte minden évben elutazik síelni családjával, legutóbb a festői szépségű Salzburgi régiót látogatták meg. Hazatérve a Class FM sztárja elmesélte, milyen újdonságokkal találkoztak az osztrák síparadicsomban, és mikor kezdődött a tél iránti rajongása.

 

Tovább olvasom »
Bereczki Zoltán, Class FM, muzsika, színész

Anyósülésre szorult az ünnepelt színész-énekes

László Márta

Bereczki Zoltán az ország egyik legismertebb és legkedveltebb színésze, aki életét és karrierjét magabiztos kézzel irányítja, és a vezetést az autóban sem szívesen engedi át másnak. A Class Utas kedvéért azonban kivételt tett, és Garami Gábor mellett ülve nemcsak első zenei élményéről, de az édesapjától kapott útravalóról is mesélt a rádiósnak.

Tovább olvasom »
Class FM, éneklés, énektanár, rádió, Terecskei Rita, Zanzibár

Gyógyít az éneklés Terecskei Rita szerint

László Márta

A Class Utasban hétről hétre Magyarország legismertebb és legkedveltebb előadói vallanak szakmai és magánéleti titkaikról is. Legutóbbi vendég Terecskei Rita volt, aki épp zenekari próbára indult, amikor Garami Gábor alkalmi taxijának utasaként első zenei élményéről is mesélt.

 

Tovább olvasom »
Class FM, Mező Misi, rádió, zene

Mező Misi összeállt Lotfi Begivel – nagy durranás lesz!

Krajcsó Judit

Mező Misi és Lotfi Begi két különböző műfaj képviselői, a zene iránti szenvedély és személyes szimpátiájuk mégis összehozta őket. Első közös klipjüket már leforgatták. A közös munka részleteiről, japán útjukról és saját zenekaraik, a Magna Cum Laude és a Compact Disco jövőjéről is meséltek hazánk piacvezető rádiójának stúdiójában.

Tovább olvasom »
Class FM, rádió, randi, szerelem, szingli, társkeresés, Valentin nap

1 szingli pasi, 5 nő és egy igazi vakrandi! Összehozzuk!

Krajcsó Judit

A Class FM Valentin napjához közeledve az egyedülállókra is gondol, és segít nekik megtalálni az igazit. A Morning Show nagyágyúi, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri öt napon át öt hölgyet mutatnak be egy egyedülálló férfinak: az éteri vakrandik után kiderül, ki lesz az a nyertes páros, aki egy felejthetetlen luxushétvégét tölthet el a piacvezető rádió jóvoltából, és értékes ékszerrel is gazdagodhat.

Tovább olvasom »
Class FM, Király Viktor, párkapcsolat, romantika, siker, sztár, zene

Király Viktort nem könnyű megkapni!

Krajcsó Judit

Amióta hazatért New Yorkból, Király Viktor pihenés helyett azonban folyamatosan interjúkat ad és stúdiózik. Az énekes a Class FM műsorvezetőjének, Kiss Orsinak vallott népszerűségről, romantikáról és a kudarctól való félelemről is, miközben azt is elárulta, nincs esélye nála annak, aki csupán az ismertsége miatt akarja meghódítani.

Tovább olvasom »
2015., Class FM, Év Dala, Kiss Orsi, Kovács Áron, rádió, sláger, szavazás, szilveszter, Vágó Piros

Lehet őrületes egy rádiós szilveszter?

PP-Eletforma

Pörgős év áll a Class FM háta mögött. Magyarország egyik legnépszerűbb rádiója idén is kitett magáért. A legmenőbb világhírű és hazai előadókat vonultatta fel a hallgatók szórakoztatásáért. A rádió 10 világsztár hazai koncertjére vitte el a szerencséseket, és többek között a OneRebublic, a Kensington és Wellhello is exkluzív interjút adott a Class FM-nek: akár az ő slágereik közül is kikerülhet az Év dala, amit december 31-én hoznak nyilvánosságra.

Tovább olvasom »
Class FM, dér heni, énekesnő, Garami Gábor Slass Utas, magánélet, webes műsor

Mi a manó? Dér Heni fél dalokat írni!

PP-Eletforma

Minden héten az ország legérdekesebb, legizgalmasabb előadóit ülteti autójába Garami Gábor, aki ezúttal Dér Heni alkalmi sofőrje lehetett a Class Utasban. A Class FM vadonatúj webes műsorában az énekesnő elárulta, nem ismeretlen számára az anyósülés, mert egy ideje többnyire saját sofőrrel utazik.

 

Tovább olvasom »
Class FM, Class Utas, Garami Gábor, Mező Misi, műsor, rádió

Mező Misi visszamenekült

PP-Eletforma

A Class FM hétről hétre Magyarország legnagyobb sztárjait hozza közelebb a hallgatókhoz és immár a nézőkhöz is, hiszen nemrég elindult a Class utas című webes műsor Garami Gáborral. A népszerű rádiós legutóbb Mező Misit kapta mikrofonvégre, aki gyermekeiről is mesélt, miközben a műsorvezető a kívánt célállomásra fuvarozta a Magna Cum Laude frontemberét.

Tovább olvasom »
Class FM, Class Utas, hétköznaoi pillanatok, meglepetések, új műsor, vidámság

Elvitte egy körre Wolf Katit Garami Gábor

PP-Eletforma

Hétről hétre Magyarország legismertebb előadóit kapja mikrofonvégre autójában Garami Gábor, a nemrég debütált Class Utasban. Hétköznapi témák, magánélet és szakmai tervek is terítékre kerülnek. A Class FM népszerű rádiósának legutóbbi vendége Wolf Kati volt, aki elárulta, miért nem aludt délutánonként az óvodában, de arról is mesélt, hogyan vészeli át a hosszú utazásokat.

Tovább olvasom »
Class FM, kedvenc dal, kívánság, műsor, Vágó Piros, zene

Pici pihi Vágó Pirossal

PP-Eletforma

Van 10 perced? Pihenj Vágó Pirossal! Ez a mottója a Class Délután vadonatúj rovatának, ahol a műsor háziasszonya rövid időre a hallgatóknak adja át a stafétabotot. A 10 perc pihenő Pirossal október 19-én debütál, és minden hétköznap lehetőséget ad valakinek, hogy a kedvenc dalával szórakoztassa a hallgatókat.

Tovább olvasom »