bőrfeszesítés

40 felett, bőrfeszesítés, egészség, fogyás, kozmetika, zsírsejtek

Hogyan hackeljük meg a hájat?

PP-Eletforma

A negyedik X után könnyen azon kapja magát az ember, hogy egyre könnyebben szaladnak fel a kilók, de egyre nehezebben mennek le,… hogy aztán még könnyebben jöjjenek vissza. Hiába a fogyókúra és az edzés, a mérleg alig mozdul, ez nem fair. Semmi pánik, van megoldás: hackeljük meg a zsírsejteket.

Tovább olvasom »
bőrfeszesítés, enzim, kollagén, kovaföld, kozmetika, orvos, vitamin

Bújj ki a bőrödből!

PP-Eletforma

Természetes, hogy a téli hónapokban kissé megfakul, megkopik a bőrünk, erőteljesebben látszanak a bőrhibák és az öregedés nyomai. Sutka Beáta, az Oxygen Medical Ultherapy szakértője szerint azonban vannak olyan módszerek, amelyekkel kívülről-belülről támogathatjuk a bőrfeszesítés folyamatát. 

Tovább olvasom »
bőrfeszesítés, dekoltázs, hámlasztás, nyak, szépség tippek, ultrahang, vízfogyasztás

7 egyszerű tipp a gyönyörű dekoltázsért

PP-Eletforma

Bár az arc és a nyak bőrén talán korábban mutatkoznak az idősödés jelei, a dekoltázs is olyan terület, amely hamar elveszti korábbi feszességét. Sutka Beáta, az Oxygen Medical Ultherapy szakértője olyan módszerekről beszélt, amelyek akár a mellfelvarrás helyett, előtt is beválhatnak.

Tovább olvasom »
alakformálás, bőrfeszesítés, elektrokozmetika, fenékemelés

Így lehet világbajnok feneked gyorsan

László Márta

Alig akad olyan nő, aki ne vágyna szebb popsira. Ki formásabbat, ki kisebbet, ki feszesebbet szeretne. Azonban a fenék az egyik legnehezebben alakítható terület, csak óriási munka árán formálható. Ebben segít az elektrokozmetikai fenékemelés, mellyel látványosan visszanyerhetjük a legjobb formánkat. Ezzel hozta magát formába Kulcsár Edina a 2014-es Miss World második helyezettje egy fürdőruha fotózásra készülve 2015-ben. Az eredmény magáért beszél!

Tovább olvasom »