Bocuse d’Or

Bocuse d'Or, Széll Tamás, TV Paprika

Széll Tamás ismét a TV Paprikán

PP-Eletforma

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.

Tovább olvasom »
Bocuse d'Or, Lyon, Szabó Kevin, Széll Tamás, Szulló Szabina, Vomberg Frigyes

Amerikai szakácsok a világ legjobbjai

Kandikó Éva

Az Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. Széll Tamás és csapata magáénak mondhatja a legjobb hústálat, és a 4. elért helyezést. Szívből gratulálunk a magyar csapatnak, elképesztő munka és teljesítmény áll mögöttük!

Tovább olvasom »
Bocuse d'Or, Lyon, szakácsverseny, Széll Tamás

Széll Tamásék Lyonban

Kandikó Éva

A Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d’Or szakácsverseny lyoni világdöntőjének első, keddi napján, ennek megfelelően bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést – közölte az MTI-vel kedden a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.

Tovább olvasom »
Bocuse d'Or, Jót tenni jó, jótékonyság, séfkabát, Széll Tamás, Szulló Szabina

Gőzerővel készülnek Széll Tamásék a lyoni döntőre

Kandikó Éva

Heti 6 napon, napi 8 órában készül a január 24-25-én Lyonban megrendezésre kerülő Bocuse d’Or döntőre az európai döntőt májusban Budapesten megnyerő magyar csapat. A megterhelő felkészülés mellett azonban a jótékonyságra is jut ideje Széll Tamáséknak: a közmédia „Jónak lenni jó!” jótékonysági műsorának keretében ők is felajánlottak egy emblematikus tárgyat, a csapat által használt dedikált séfkabátot, amelynek értékesítéséből származó bevétel a Magyar Református Szeretetszolgálat tevékenységét segíti majd.

Tovább olvasom »