birsalma

birsalma, birsalmasajt, karácsony, pektin

Birsalmasajt, az ősz favoritja

Kandikó Éva

A birsalmát nyersen, gyümölcsként nem fogyasztjuk, de magas pektin tartalmát kihasználva kiváló birsalmasajtot készíthetünk belőle, ami jól fog jönni téli estéken csemegeként, vagy majd a karácsonyi süteményekbe.

Tovább olvasom »
birsalma, cékla, gasztronómia, Piac és Profit, recept, tízórai, uzsonna

Sorozatbarát recept: őszi szmötyi – és ez nem vicc!

László Márta

“Nevezhetjük smoothie-nak is, vagy magyarosan szmútinak, de nálunk inkább mégiscsak szmötyi marad. Ha kiskorúak vannak a családban, akkor tuti, ti is mantrázzátok otthon: sokzöldségetmertazegészséges! Nálunk a direkt zöldségevés kb. 3 éves korban befejeződött, most már csak csempészni tudom az étrendbe. Például így: céklás birsalmás szmötyit csomagolok a gyerekeknek.” Hölgyeim és Uraim, Önök a Piac és Profit online divízió igazgatójának, Csarkó Juditnak legújabb “gyerekkísérő” tízóraiját olvassák!

Tovább olvasom »
birsalma, csatni, karácsonyi ajándék

Birscsatni – ajándéknak is!

PP-Eletforma

Az édes és fűszeres csatni az indiai konyhából lehet ismerős, de bármilyen sült hússal, grillezett sajttal nagyon finom. Ha szép üveget választunk és kissé feldíszítjük, karácsonyi ajándék is lehet!

 

Tovább olvasom »
birsalma, Birsalmás csirkecomb, gyomornyugtató

Gyomornyugtató Birsalmás csirkecomb

PP-Eletforma

A birsalma az egyik legjobb gyomornyugtató, regeneráló gyümölcs.Gyomorrontásból, hasmenéses betegségből lábadozó betegnek inkább kompótként ajánljunk! A következő recept azonban mindenkinek jót tesz, és ráadásul nagyon finom!

Tovább olvasom »