asztrológia

asztrológia, érzelmek, horoszkóp, Ikrek jegy, lélek, személyiség

Itt van minden, amit az Ikrek jegyűről tudnod kell

Krajcsó Judit

Kettős énjük miatt, hol egyik, hol másik oldaluk kerekedik felül, a jó és a rossz közötti állandó vívódásaik miatt kiszámíthatatlanok, nehéz eligazodni rajtuk. Pár nap, és 21-én kilépünk a jegyükből, de még időben elmondjuk, miért is szeressük az Ikreket. De még azt is, mit ne tegyünk, ha találkozunk velük.

Tovább olvasom »
asztrológia, bak, érzelmek, halak jegy, horoszkóp, Nyilas, párkacsolat, személyiségjegyek, vízöntő

15 érdekesség a romantikus Halak jegyről

PP-Eletforma

A Halak jegyébe léptünk. E jegyben születettek víz elemű emberek, akik mély, őszinte, és bonyolult érzelmekkel rendelkeznek. Sokszor gátlásosak, túlzott sebezhetőségük miatt bezárkóznak. A megérzései vezérlik, a fantáziája élteti. De van itt még több érdekesség is, amit tudni illik róluk!

Tovább olvasom »
alkalmi bélyeg, asztrológia, csillagászat, Regiomontanus, tudomány

Itt a budai délkör csillaga

László Márta

Alkalmi bélyeg kibocsátásával köszönti Regiomontanus Magyarországra érkezésének 550. évfordulóját a Magyar Posta. A miniatűr alkotás Kara György grafikusművész tervei szerint az ANY Biztonsági Nyomdában készült. A bélyegképen Regiomontanus portréja és egy munkásságát idéző metszet látható, melyen középen a föld és a csillagjegyek, fent az ég, lent balra Ptolemaiosz, jobbra pedig a neves tudós szerepel. A borítékon Regiomontanus asztrolábiuma található.

Tovább olvasom »
asztrológia, bak jegyű, horoszkóp, maximalizmus, személyiség

15 érdekesség a Bak jegyűekről

Krajcsó Judit

Január 20-ig még a bakok jegyében járunk, akiknek a biztonság, az önfegyelem és a céltudatosság a kulcsszavai. Ha a párod, közeli ismerősöd, esetleg a főnököd éppen ehhez a jegyhez tartozik jó, ha tudsz róluk még néhány érdekes dolgot. Már soroljuk is a legfontosabbakat.

Tovább olvasom »
asztrológia, csillagjegy, horoszkóp, párkapcsolat, szűz

Szűz jegyű a párod? Akkor ezt jobb, ha tudod róla!

Krajcsó Judit

Augusztus 24-én beléptünk a hatodik állatövi jegybe, a Szűzbe. A Szűz jegyű ember erősen intellektuális beállítottságú. Józan, és néha túlságosan is az, amivel a szerelmet távol tartja magától, noha ég benne a vágy és keresi a tökéletest. Ha ő a párod, akkor légy vele nagyon türelmes!

Tovább olvasom »
asztrológia, horoszkóp, változás

Mire lesz képes a Ló és a Szaturnusz együtt? Csodákra…

PP-Eletforma

A kínai horoszkóp szerint január 30-án elkezdődött az őrült és vágtató Ló éve. Az idén szívből jövő dolgokat kell tennünk, mert a „muszájdolgok” alól kihúzzák most az égiek a talajt. Vonatkozzon ez az elszürkült kapcsolatokra, az unalmas munkahelyre vagy bármilyen régen túlnőtt, túlhaladott dologra az életedben. No, és mi lesz a Szaturnusz feladata?

Tovább olvasom »
asztrológia, boldogság, horoszkóp

Mit árul el horoszkópod az indiaiak szerint?

Den Erzsebet

Az indiai horoszkóp kevésbé ismert rendszer az ezotériával foglalkozók számára is, pedig több ezer éve írták le először szabályait India szent irataiban, a Védákban. A védikus asztrológia megmutatja, milyen karmát hozunk előző életünkből, és ez hogyan befolyásolja létünket jelenlegi tetteinken kívül.

Tovább olvasom »