artista

artista, bál, farsang, Fővárosi Nagycirkusz, hagyomány

Álla a bál a cirkuszban

László Márta

Artista Bált rendez a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesülete és az Artistaművészek illetve a Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete a Fővárosi Nagycirkuszban. A régi hagyományokat felelevenítve sok év kihagyás után ma ismét ünnepelnek a művészek és családtagjaik. A jövőben minden februárban újra megrendezik majd a manézsos mulatságot. 

Tovább olvasom »
Argentína, artista, cirkusz, fesztivál, követség, művészet

Bámulatos artistafesztivál Budapesten

László Márta

Az újkori cirkuszművészet megszületésének 250. évfordulóját Európában elsőként a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál köszönti, amelynek műsorán 2018. január 8. és 14. között a szakma legjobbjai versengenek a fesztivál díjaiért.

Tovább olvasom »
artista, Fővárosi Nagycirkusz, szelfi, sztárok, új műsor

Cirkuszolnak a sztárok

PP-Eletforma

Októbertől több újdonsággal kedveskedik a Fővárosi Nagycirkusz a közönségnek. Útnak indítja Adj arcot a művésznek! elnevezésű programját, amelynek célja az artistaművészek gépies megjelenítése helyett a hús-vér emberi kvalitások kihangsúlyozása. Be akarják mutatni , kik valójában, azok a nagyszerű emberek, akik nap mint nap csodákra képesek a porondon. Emellett minden előadáson egy sztár bukkan fel a díszpáholyban, aki családjával nézi meg a cirkusz legújabb műsorát, a Balance-ot.

Tovább olvasom »