Facebook hozzászólás
377

Új csillag Hévíz egén

Hévíz legújabb szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. Az idén tízéves Accent Hotels lánc 17. hazai szállodája nem adja alább a prémium kategóriánál, a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére összpontosító szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is.

Exkluzív spa részleg, a modern gasztronómiát képviselő bisztró és a világ legnagyobb természetes termáltavának közelsége – többek között ezzel is büszkélkedhet a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel.

Különterem rendezvényekhez

Bonvital, medence, Kép: Bonvital
Kép: Bonvital

A tizedik születésnapját ünneplő Accent Hotels lánc 17. szállodája összesen kilencven szobával várja a vendégeket, vagyis inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására, de ideális választás párok számára is.

– Adott a tulajdonosi kör, az üzemeltetés szakértelme, mindehhez pedig egy kiválóan felkészült személyzetet is sikerült összeválogatnunk. Jó csillagzat alatt születtünk – mondta el Kovács Nikoletta hoteligazgató, aki szerint mindez garancia lehet arra, hogy Hévíz vezető szállodája legyen a Bonvital.

Wellness az egész családnak

A négycsillagos, prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs feladatokat is ellát. Rendelkezik például saját sóbarlanggal, amely kiváló megelőző kezelést jelent a légzőszervi panaszokkal küzdőknek. A hotel szolgáltatásai között a beauty- és fitness-lehetőségek is megtalálhatók, a kínálat egyik különlegessége a víz alatti futópad, amely fizikoterápiás célokra, de személyi edzésekre is használható. A Bonvital menedzsmentje arról is gondoskodott, hogy a mozgásra vágyók impozáns környezetben tudjanak felfrissülni: a modern design szerint épített medencetérből és a jakuzziból rálátás nyílik a hévízi sétálóutcára. A testmozgás fáradalmain végül a pihenőtérben lehet átlendülni, akár egy 30 és 40 Celsius-fok közötti
hőmérsékletre felmelegített szobában.

Vacsora a Brix Bistronál, Kép: Bonvital
Kép: Bonvital

Különleges gasztronómia

A szálloda „Brix Bistro” névre keresztelt à la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó alapanyagokból dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg. A gazdag gasztronómiai választékhoz természetesen széles borlap is dukál, azt pedig, hogy mit is tud a Brix, a szálloda vendégein túl bárki próbára teheti.

Kutyabarát szálloda, Kép: Bonvital
Kép: Bonvital

Kutyabarát vendéglátás

Apropó, vendégek: a Bonvitalban nemcsak mi érezhetjük remekül magukat, hanem négylábú családtagjaink is, hiszen a hotel nyolcvan, jól felszerelt szobája és további tíz exkluzív lakosztálya erre az
igényre is teljesen felkészült.

Gesztenyés pulykarolád tejszínes kelkáposztával, pirított hagymás burgonyakrémmel
Farkas Bálintnak, a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel Brix Bistro à la carte étterem séfjének és kollégáinak nem titkolt célja, hogy a környékbeli közönséget egy új, a modern kulináris trendeket követő gasztronómiával ismertesse meg. Mindezt egy olyan újszerű designnal megálmodott, és a legújabb irányzatoknak megfelelő környezetben teszik, amely a népszerű turisztikai célpontban eddig nem volt jelen. Ehhez a pulykás recepthez – csakúgy, mint minden máshoz az étlapon – kizárólag a kiváló minőségű szezonális és legkedveltebb alapanyagokat használja, igyekszik az új gasztronómiai trendeknek megfelelő fogásokkal megismertetni vendégeit, de az eddig megszokott ételeket is kreatívan, kifinomult igényességgel tálalja. A tradicionálisan magyar, hagyományos alapanyagok tiszteletben tartása mellett folyamatosan törekszik az új, meghökkentő összetevők és kombinációk kipróbálására is! Jó étvágyat!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!