Facebook hozzászólás
149

Az a 8 női mondat, amelytől irtóznak a férfiak!

Vannak mondatok, amelyeket a férfiak egyszerűen ki nem állhatnak. Persze legyünk igazságosak, ők is tudnak olyat mondani, hogy majdnem kirohanunk a világból! Mégis, nem árt, ha az első (második, harmadik…) randin elkerülöd a veszélyes szavakat, kifejezéseket. És az sem árt, ha később is…

Kövér vagyok és csúnya” – vágylohasztó, és a lehető legbutább mondat. Hiszen még ha kövérek és csúnyák is vagyunk, a barátunk akkor is valószínűleg szépnek és csinosnak lát minket. Biztos, hogy le akarjuk rántani a leplet?

Biztos megcsalsz” – ha sokat hallja ezt a barát/férj, egy idő után meg is teszi. Hiszen ha már úgyis annyit mondogattuk neki…

Muszáj a barátaiddal focimeccsre menni?” – számos kapcsolat megrontója az, hogy a felek nem tartják meg a saját életüket. Pedig a barátokkal való találkozás nagyon fontos, így nem szabad szóvá tenni.

Utálom az anyádat” – sokkal jobb, ha inkább szövetséget kötünk az anyóssal. Igyunk meg néha vele egy kávét, kísérjük el bevásárolni, hiszen így a férfit sem feszíti az az érzés, hogy döntenie kell élete legfontosabb két nője között.

De ugye szeretsz?” – nem mondjuk azt, hogy néha ne lehetne megkérdezni ezt, de túl gyakran… nem szabad!

Most ne” – hohól, ez az a mondat, amelyet egy férfi sem szeret hallani, de ez esetben azt kell mondanunk: ha ez van, hát ez van.

Elveszel feleségül?” – szerencsénk van, ha viccnek veszi az illető, és elhiszi, hogy mi is annak szántuk. Egyébként ha túl korán kérdezzük meg, a férfi menekülőre fogja, ha pedig már egy érett kapcsolatban tesszük fel a kérdést, akkor lehet, hogy egy nagyon romantikus leánykérést rontottunk el.

Megcsaltál valaha is?” – ha nem lépett félre soha, akkor azt mondja, hogy nem. Ha félrelépett, akkor is.

Sz. F.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!