Facebook hozzászólás
800

Mit árul el rólad a táskád?

A tiéd mekkora? Kicsi, nagy, vagy hatalmas? Félreértések elkerülése végett tisztázzuk: most a női táskák méretéről, formáiról lesz szó. És arról is mesélünk majd, hogy mennyi mindent elárulhat viselőjéről, milyen táskával flangál egész nap.

Divatszakértők szerint az emberek általában a ruhájukhoz vagy épp az alaklomhoz  illően választják a táskájukat. Bizony ez sok esetben valóban így is van, de száz százalékban mégsem lehet kijelenteni ezt. Előfordul, hogy akár évekig hordunk egy táskát, mert annyira szeretjük. Na de mi alapján lett a kedvencünk? És mit is árul ez el rólunk? Miért alkotjuk éppen mi a tökéletes én és a táskám párost? Lássuk a lehetséges válaszokat.

Ha a kedvenceid a kicsi táskák, clutchok…

Akkor egészen biztosan szereted a rendet és eléggé precíz vagy. Az öltözködései stílusod is ennek megfelelően kifinomult, aprólékos, gondosan összeválogatott. És ami a legfontosabb: nincs gondod a magabiztossággal. Gondolj csak bele, az ilyen kézitáskákban alig van hely, csak a valóban nélkülözhetetlen cuccok férnek bele: pénztárca, kulcs, rúzs, telefon. A tulajdonosnak tehát nincs szüksége sok mindenre ahhoz, hogy „biztonságban” érezze magát távol az otthonától is. A Clutch bageket többnyire kézben hordják, vagy fém láncon lógnak, vagyis a viselőjük szereti kézben tartani az irányítást. Nagyon helyes!

Ha a te kedvenceid a közepes méretű táskák, cross body bag-ek…

Akkor életed egyik fő mozgatórugója mindenekelőtt a kényelem. Valószínűleg ez a szempont határozza meg leginkább a napjaidat. Ezeknek a táskáknak nincs fix mérete, eléggé különbözőek lehetnek. A közös bennük az, hogy jól terhelhetőek, sok minden elfér bennük, ám mégsem túl nagyok. Ha neked is fontos, hogy az okostelefon mellett mindig ott legyen a töltő is, a headset, esetleg egy vésztöltő, de sosem hiányozhat a fogkefe és a fogkrém sem, nem beszélve a több garnitúra kulcsról, akkor te rendkivül megfontolt személyiség vagy, mindent többször is átgondolsz. Sokan úgy vélik, a lakás- és a kocsikulcs mellett sosem árt, ha náluk van az iroda vagy az üzlet, sőt még a mama lakásának a kulcsa is. A mindent magukkal hurcolók között gyakran találkozhatunk aggodalmaskodó, kissé bizonytalan hölgyekkel, akik minden eshetőségre felkészülve vágnak neki az útnak. Ám az, hogy tudatosan és módszeresen pakolnak a magukról való gondoskodást is mutatja, mely mindenképpen dicséretes és követendő példa.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!