Facebook hozzászólás
1 457

10 dolog, amit nem tudtál a szupermodellről

Cindy Crawford 55 éves – és még mindig gyönyörű!

Máig a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb arca, aki a mai napig aktív, és 55 évesen is példaképe lehet bármely nőnek.

Gyakorlatilag vele kezdődött az a trend, hogy a modellek már nem csupán névtelen arcok és testek voltak, hanem olyan személyiségek, akiknek az életére pont olyan kíváncsiak lettek az emberek, mint a híres színészekére, zenészekére. A ma 55 éves Cindy Crawford sosem keveredett botrányba, szépsége és stílusa még ma is példakép lehet bámely nő számára.

 

Így néz ki most a ma 55 éves modell Fotó: Instagram
Így néz ki most az 55 éves modell Fotó: Instagram

Cynthia Ann Crawford tizenhat éves volt, amikor egy fotós meglátta kukoricacímerezés közben. Akkoriban a lányok még nem tiniként léptek erre a pályára, de Cindy egy pillanat alatt nagyon keresett lett.
Ezzel együtt nem tervezett komoly karriert a modell szakmában, sőt érettségi után egyetemre ment, vegyészmérnöki karra. Ám 1986-ban olyan szerződéseket kapott, amivel már nem tudta összeegyeztetni a tanulmányait, így végleg a modellkedés mellett tette le a voksát.

Döntését azóta se kellett megbánnia, mert 1994-ben ő lett a világ legjobban fizetett arca – 6.5 millió dollárt keresett abban az évben; saját cége pedig ma már 40 milliós biznisz. Több mint 500 címlapot csinált eddig. Nincs olyan magazin a világon, amelyik ne akarta volna vele eladni a lapot.

Második esküvőjén se volt nagy pompa Fotó: Pinterest
Második esküvőjén se volt nagy pompa Fotó: Pinterest

 

1998-ban hozzáment Rande Gerberhez – érdekes, hogy egykori (Richard Gere) és jelenlegi férjének ugyanaz a monogramja. Házasságukból egy fia és egy lánya született. Kaia 20 éves és követte édesanyját a modell pályán, de Presley is szerepelt már kampányokban.

Kaia, Presley és Cindy Fotó: Pinterest
Kaia, Presley és Cindy Fotó: Pinterest

 

Cindy egész életét reflektorfényben élte, de talán van, amit nem tudsz róla.

1. Kiskorában még le akarta szedetni az ajka felett lévő anyajegyet, de aztán úgy döntött, jobb, mint egy seb. Amikor karrierje elején azt javasolták, távolíttassa el, már ragaszkodott hozzá, és végül ez lett a védjegye. Ezt a kis szépségpöttyöt fia örökölte, aki arca másik felén viseli, mint édesanyja.

Korai fotói egyike Fotó: Pinterest
Korai fotói egyike Fotó: Pinterest

 

2. Járt Magyarországon is, mégpedig Friderikusz Sándor műsorának vendégeként – ami 1997-ben óriási dolognak számított, sőt ma is hatalmas dobás lenne.

A Friderikusz-show vendége volt Fotó: Pinterest
A Friderikusz-show vendége volt Fotó: Pinterest

 

3. Prince írt róla egy dalt, aminek Cindy C. a címe. Egy bárban találkoztak és Cindy ezt mondta a szám megjelenése után: „Most már legalább tudom, mi járt a fejében, miközben táncoltunk.”





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!