Facebook hozzászólás
636

Mandzsettás karaj

Mandzsettás karaj: Egy szép egész karajt kicsontozunk és minden íntól, zsírtól megszabadítunk.
Feltesszük főzni annyi páclében, amennyi a húst éppen ellepi.

Páclé: 1 fej   fokhagyma összenyomva

2 db  babérlevél

10 szem egész bors

Só ízlés szerint ( ne legyen sótlan )

A húst kb. fél óráig, lassú tűzön pároljuk fedő alatt, ( nem szabad szétfőzni)

és ezután a levében hagyjuk kihűlni.

Alufóliára vastagon pirospaprikát terítünk és a gondosan lecsepegtetett húst a paprikába forgatjuk. (Ezért lesz szép piros mandzsettája) .

Éles késsel hajszálvékonyan felszeleteljük, és tálra rendezzük.

Jó étvágyat!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!