Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:
2010. március 03. 20:32 | PP-Eletforma

OXIGÉN

Menj oxigénbárba, ott szívhatsz tiszta oxigént

Emlékeznek, milyen furcsán néztek pár évvel ezelőtt Michael Jacksonra, amikor oxigénsátorba vonult? Pedig ma már egyre több nagyvárosban nyílnak oxigénbárok, egyre több helyen végeznek oxigénterápiát. Hogy miért? Mert egyre kevesebb levegőnk van. Szó szerint.

Az oxigén színtelen, szagtalan gáz, amely a légkörben körülbelül 21%-ban fordult elő. Fordult, mert a légszennyezés miatt ez a szint mára körülbelül 18%-ra csökkent. Pedig a szervezetnek óriási szüksége van az oxigénre, amely a vérben az öregedéssel egyébként is csökken, a stressz, a túlsúly, az élvezeti cikkek, valamint a környezetszennyezés hatásáról nem is beszélve.

Ezért kezdték el használni az oxigén terápiás hatását, a friss oxigént a betegek egy csövön keresztül lélegzik be, vagy oxigénsátorba vonulhatnak egy órára. Talán nem is kell mondani, a kezelés fájdalommentes és körülbelül öt alkalom után már érezhető a pozitív hatás, a sejtek oxigénellátása növekszik, ezzel erősíti az immunrendszert, kitágítja az ereket.

Az oxigénterápia különösen jó bizonyos betegségekre, ilyenek a keringési zavarok, a szívbetegségek, a tüdőbetegségek, a daganatok, a fertőzések, a mérgezések, csontrendellenességek, agy- és gerincvelősérülések, valamint a migrén, szédülés és az asztma, de nagy eredményeket értek el a szkelrózis multiplex gyógyításában is.

Ám olyan esetekben is jó hatást gyakorolhat a tiszta oxigén, amikor valaki csak egyszerűen fáradékony, levert, kimerült, koncentrációs- és memóriazavarai vannak, nehezen alszik el, túlságosan érzékeny az időjárás-változásokra, visszatérő gombás fertőzései vannak.

Természetesen az oxigénterápia csak szakértő irányításával végezhető.

További információ: Von Ardenne: Többlépcsős oxigénterápia

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!