Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2007. szeptember 13. 13:33 | Szabo Fruzsina

HAJDIVAT

Hajtrend 2007 őszén! A legdivatosabb frizurák!

Kíváncsi, milyen frizurát viselnek a nemzetközi kifutók legnagyobb sztárjai? Összeállításunk segítségével megtudhatja, hogy még mindig divat a frufru és a szögegyenes tincsek!

Egyenesen, szabályosan

Ez nemcsak az ősz, hanem az egész idei év legnagyobb slágere – olvashatjuk a www.ivillage.co.uk divatösszeállításában! Szögegyenes tincsek mindenféle hullám nélkül, szabályos frufruval, kicsit űrhajós stílusban. A vágáshoz egyszínű, tehát semmiképpen sem melírozott vagy satírozott haj passzol! Aki ilyen hajviseletet választ, annak legalább havonta egyszer kötelező elmenni fodrászhoz igazításra!

Feltűnő hajzuhatag

Akár hosszú, akár rövid a hajunk, egy kis tupír nem árt! A vágás a klasszikus lépcsőzetes, mindössze fel kell dobnunk egy kis volumennövelő habbal!

Színesen, természetesen

A nyári élénkebb árnyalatok után itt a idő kicsit természetesebbre váltani – tanácsolják a sztárfodrászok. Ha világosszőke a hajunk, kicsit eredetibbé tehetjük néhány sötétebbre színezett tinccsel az arcunk körül. Ezzel az összhatás sokkal frissebb és trendibb lesz!

Vörös ördögök

A száraz levelek árnyalatát követve ennek az évszaknak a divatszíne a vörös. Ám semmiképpen se válasszunk metálos, túl erős vagy eleve természetellenesnek ható festéket! Inkább maradjunk a napszítta hatásnál.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!