Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. március 02. 17:00 | PP-Eletforma

ÉLETMÓD TANÁCSADÓ

Béres Alexandra, a hegyek hercegnője

Végtelen lejtők, vakító fehérség, tiszta levegő… csak pár dolog, ami miatt Béres Alexandra rajong a téli sportokért. Az életmód tanácsadó egyik kedvenc sportja a síelés, de sajnos évente csak néhány alkalommal hódolhat szenvedélyének. Most azonban egy szimulátornak hála egy rövid időre újra a lejtőkön érezhette magát.

 

Béres Alexandra síszimulátoron, Kép: sajtóanyag

Kép: sajtóanyag

Béres Alexandra minden évben síelni indul családjával, tavaly decemberben kislánya életében először csatolta fel a sílécet. Az életmód tanácsadó nemrég a törökbálinti Telenor Házban próbálhatott ki egy különleges szimulátort, hogy a következő sítúrájáig se kelljen nélkülöznie egyik kedvenc sportját.

– Ötéves korom óta síelek, még versenyeken is indultam. Az Úttörő Olimpián 6-7 éves koromban – harmadik lettem. Aztán elkezdem ritmikus sportgimnasztikára járni, végül emellett döntöttem, de a síelés megmaradt örök hobbinak. Ha tehetjük, minden télen elutazunk a családdal, ilyenkor természetesen a gyerekek is velünk jönnek. Mikor Panna kicsi volt és még nem tudott sílécre állni, akkor egy-egy alkalommal a kezembe vettem őt, hogy megismerkedjen ezzel a sporttal. Most Flórával tettem ugyanezt. Legutóbb Obertauernben jártunk, ahol Panna életében először állt sílécen! Persze nem én, hanem egy profi oktató tanította őt és az unokatestvérét, nagyon édesek voltak a síruhában és a kis bukósisakjukban – nevetett Alexandra, aki azt is elmondta, a legutóbbi síelésen férje nem lehetett velük.

Tudd meg!
Miként kell megfelelő síszemüveget választani! Nálunk erről is olvashatsz!

– Sajnos Krisztián legutóbb nem tudott velünk tartani, de egy telefontársaság új roaming szolgáltatásának köszönhetően minden nap beszéltünk, így Panna beszámolhatott neki első síelős élményeiről. Nagy szabadságot jelent számomra, hogy ha külföldön vagyok, telefonon keresztül bármikor annyit beszélhetek a családommal és dolgozhatok is, mintha csak otthon lennék – tette hozzá a csinos anyuka, aki azt is elárulta, még most márciusban biztosan felcsatolják még a síléceket.

A síszimulátort március 20-áig bárki kipróbálhatja a törökbálinti Telenor Házban, ráadásul a különleges élmény mellett egy értékes síszemüveget is nyerhetnek a vállalkozó kedvűek.

Boldogságtérképet készítenek Magyarországról! Segíts, hogy valódi kép alakuljon ki! Itt olvashatod a részleteket, és megtalálhatód a lehetőséget is, hogy elmond a véleményed! Gyerünk!

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!