Facebook hozzászólás
629

Zelleres-hagymás sajtkrémleves

Bár igen egyszerűen elkészíthető ez a leves, mégis különleges ízzel lephetjük meg azt, akit megkínálunk vele. A sajt- és zöldséglevesek házasságának remek leszármazottja!

Kép: Piac & Profit/Fényes Gábor

a

Hozzávalók
2 fej zellergumó
2 fej vöröshagyma
1 liter tej
2 deci tejszín
kevés víz
2 evőkanál étolaj
2-3 evőkanál liszt
20 deka sajtkrém
só, bors
a

Elkészítése
A zellert és a hagymát feldaraboljuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, azt is picit pirítjuk, majd felengedjük a tejjel, tejszínnel és vízzel. Beleolvasztjuk a sajtkrémet, végül az egészet mixerrel krémes állagúra keverjük.
a

Életforma-tippek


További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!

Kerámiabevonatos, acél- és öntöttvas lábosok mellett
mókás edényeket is találsz
az Életforma Shopban!

 


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!