Facebook hozzászólás
268

Vitaminragú

Hozzávalók 4 személyre: fél kg cékla, 1 szép szál póréhagyma, 10 dkg ecetes uborka, 1-1 púpozott kávéskanál majoránna és kakukkfű, 1 dl. száraz vörösbor.

Elkészítés:

A céklát megtisztítjuk, megfőzzük, majd kockákra vágjuk. (A főzőlé kiváló tojásfestéshez!) A póréhagymát megmossuk, kicsit megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. Az ecetes uborkát felkarikázzuk.

Kevés olajon a póréhagymát megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a céklát és az uborkát, megszórjuk a majoránnával és a kakukkfűvel, nyakon öntjük a vörös borral és összepároljuk. 10 perc alatt kész a vitaminbomba!

Tipp: legfinomabb sült libamellel, vagy libacombbal, de pulyka vagy kacsacombot is süthetünk mellé.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!