Facebook hozzászólás
360

Vajas-mentás zöldborsókrém

A friss zöldborsónál kevés finomabb dolog van. Ha már minden eddig ismert variációban kipróbáltad, most épp itt az ideje, hogy kenyérre kend!

Kép: Bonduelle


Hozzávalók

40 deka zöldborsó
3-4 deka vaj
fél csokor menta
só, bors


Elkészítése

A zöldborsót kevés vízben megpároljuk. Közben a mentát apróra vágjuk. Amikor a zöldborsó elkészült, hozzáadjuk a vajat és a mentát. Sóval, borssal ízesítjük, majd simára turmixoljuk. Pirítóssal kínáljuk. (Forrás: Bonduelle)
a
a
Életforma-tippek

Friss helyett használhatunk gőzben előpárolt fagyasztott zöldborsót borsót is. Így még gyorsabb!

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!

Bármilyen egyszerű is egy étel, a tálalásának megadhatjuk a módját. Mi most ezt a kenőkést ajánljuk!
Persze az Életforma Shopban még sok apró jópofa dolgot találhatsz!

 


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!