Facebook hozzászólás
378

Töltött virslim a focis napokra

Meghalt a király! Éljen a király! Avagy nehogy azt hidd, hogy a mostani meccsel kész… Mindjárt kezdődik a franciaországi EB, és hol van még az olimpia! Csak azt veszed észre, hogy megint tele a nappali kedves, éhes drukkerekkel! Na, az ilyen „váratlan” helyzetekre találta ki az anyukám ezt a receptet! Nem bánod meg, mert imádni fognak érte!  

Sajttal, szalonnával töltött virsli friss zöldségekkel, pirítóssal, Kép: László Márta
Jöhet a gól! Kép: László Márta

Hozzávalók:

  • virsli
  • sajt
  • szalonna
  • pirítós vagy bagett
  • paprika, paradicsom, újhagyma…

Elkészítés:

Ha műanyag borítású a virsli, akkor húzd le róla. Éles késsel hosszában vágj bele egy zsebet. Ismétlem, zsebet, mert ha teljesen átvágod, kifolyik belőle minden! Vágd vékony csíkokra a sajtot, a szalonnát. Az utóbbit be is vagdoshatod, mint a „kakastaréjt”. Párosítva rakd bele a virsli „zsebébe”, majd tedd a grillrácsra, majd a grillbe. Ha tényleg nagyon sokan drukkolnak nálatok, teheted tepsibe, majd a sütőbe is A sajton és a szalonnán fogod látni, amikor kész. Amíg sül, megmosod a zöldségeket, megpirítod a kenyereket. (Lehet kapni elősütött bagetteket, azzal is nagyon finom! Amikor kész, óvatosan csúsztasd a meccsnézők elé, és fogadd elnéző mosollyal, ha minden elfogyott, és elfelejtik a szót: köszönöm! (Majd másnap!…) Sok szerencsét!

Ha kíváncsi vagy még pasis kajára, nálunk még találsz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!