Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. december 29. 10:00 | Kandikó Éva

Töltött tojás, a hidegtálak központi fogása

Vannak ételek, amelyekhez szinte mindenki ugyanazt az emléket társítja. Szerintem ilyen a töltött tojás, amiről a legtöbbünknek a szilveszteri hidegtálak jutnak eszünkbe. Tojás, alatta a megszokott francia saláta, mellette pedig a szintén megszokott tormakrémes sonkatekercs. Így készítsd a töltött tojást.

Baconbe tekert szűzérme
Tökéletes ünnepi fogás, nemcsak a szűzérme nemes volta miatt, hanem mert a tálalása is nagyon dekoratív. Ráadásul akár hiszed, akár nem, szinte alig van vele munka. Már csak egy látványos köret kell mellé, és kész az ünnepi vacsora!

http://www.eletforma.hu/kitchen-aid



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

alma, almatorta, elzászi, fehér bor, tojás, vanília

Elzászi almatorta

Édes alma, illatos, könnyű bor egy finom vajas tésztában. Mi ez, ha nem a kulináris élvezetek csúcsa?

Tovább
citrom, eper, lime, narancs, narancslé, vörösbor

Sangria

Tudom, lehet kapni készen a boltban is. De csekély erőfeszítéssel saját sangriát is keverhetünk magunknak?

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!