Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2012. május 03. 19:06 | PP-Eletforma

Sajtos burgonyalángos

Ennek a lángosnak nem csak a tetején, hanem a tésztájában is sajt van. Gyors és laktató finomság hétvégére, akár egy füstölt kolbászos bableves mellé is.

Sajtos burgonyalángos

Hozzávalók: 60 deka főtt burgonya, 20 deka finomliszt, 15 deka edámi sajt, 1 tojás, ízlés szerint, só, őrölt fehér bors.

Elkészítése: A főtt burgonyát összetörjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a sajttal, liszttel és tojással összedolgozzuk. Kis lángosokat formálunk a tésztából, és tepsibe rakva, előmelegített, forró sütőben mindkét oldalukon megsütjük. Melegen, reszelt sajttal megszórva fogyasztjuk.  

A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2009 február-márciusi számában jelent meg.

Jó étvágyat!



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

alma, Bikács, pite, sütemény

Mezőföldi almás pite

Akár hiszitek, akár nem, ebben a legnehezebb az almareszelés, na, de mire jó a robotgép?! Ajánlom farsangra is Nektek!

Tovább
bruschetta, falatka, fasrsang, pulyka

Pulykahúsos bruschetta

Farsangkor a pulyka sem alszik! Íme egy remek különlegesség,ha el akarod kápráztatni a barátaidat! Ez a recept Neked is menni fog!

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!