Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. január 24. 16:00 | Hajós Ágnes

Sajtos hot dog melegszendvics

Ötletes dolog összehozni a hot dogot és a meleg szendvicset, csak arra kell ügyelni, hogy a virsli jó minőségű legyen, és hús helyett ne szóját sózzanak ránk.

Sajtos hotdog melegszendvics, Kép: Hajós Ágnes

Kép: Hajós Ágnes

Hozzávalók 4 főre:
12-16 szelet toastkenyér
10-12 szál vékony virsli (a legjobb a roppanós)
Ízlés szerint mustár, ketchup, majonéz
25 dkg sajt (én simát és füstöltet kevertem)
vaj

Elkészítés:
A toastkenyerek egyik felét megvajazzuk, ez lesz kívül. Párokba rendezzük, az egyik belső oldalukat megkenjük ketchup-pel, a másikat mustárral (vagy ki mivel szereti). Az egyik felükre halmozunk a reszelt sajtból, majd rájuk teszünk 3 db fél virslit. Erre ismét teszünk egy kupac sajtot, majd ráborítjuk a másik kenyérszeletet, a vajas fele legyen kifelé. Szendvicssütőben ropogósra sütjük.

 

 

Kolbászos szendvicspogácsa – csak dupla adagban
A jó szomszédi viszony a receptcseréken is lemérhető. A kóstolók jönnek-mennek, így került hozzám ez a finom pogácsa recept is. A kolbászos korona miatt olyan az ízvilága, mint egy frissen készített melegszendvicsnek. Egy problémája van, csakis dupla adagban érdemes sütni, mert gyorsan fogy.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

francia konyha, lepény, quiche, sonka, tejszín, tojás

Quiche

Klasszikus francia étel, alapja omlóstészta fészek, melyben gazdag feltéteket helyezünk el, tejszínes tojással leöntve megsütjük.

Tovább
kelt tészta, péksütemény, török konyha

Simit, a török finomság

Sós és édes kiegészítőkkel is kiváló, vagy csak magában egy kávé vagy tea mellé tízóraira, uzsonnára.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!