Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. március 24. 19:00 | László Márta

Ruby Riserva – ez igazi Unicum!

Nemrég mutatták be a sajtó munkatársainak a Zwack család újdonságát, az Unicum Riservat! Már akkor ízelítőt kaphattunk a csodás új termékből, amikor a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontban fogadásunkkor ezzel a koktéllal fogadtak bennünket! Senki sem tudott ellenállni! Miközben kortyolgattam, arra gondoltam, nemcsak akkor volt isnteni, hanem milyen remek lesz ezt iszogatni egy nyárestén a teraszon! Íme tehát a kitünő recept – csak Nektek!

Hozzávalók:

Ruby Reserva, Kép: Zwack

Ruby Reserva, Kép: Zwack

50 ml Unicum Riserva

100 ml tőzegáfonyalé

2-3 dash Acidum Citricum (3 kiskanál citromsavat oldjatok fel 100 ml vízben)

 

Pohár:

Riserva Pohár vagy long drink

Dísz:

szárított vagy friss lime szelet

Segítségül:
A dash a legkisebb mértékegység a mixelésnél. Jelentése egy csepp.

 

Elkészítési mód:

Az Unicum Riserva poharát tele rakjuk jéggel, erre öntjük majd az Unicum Riservát, a Ruby Red tőzegáfonya levet, majd hozzáadjuk az Acidum Citricum oldatot. Megkeverjük és a végén egy kicsit pótoljuk a jeget.

Igazán ütős lett a Zwack új gyógynövénylikőre, a Riserva!
Díszvacsorával egybekötött kóstolón mutatta be a Zwack család új gyógynövénylikőrét, a szuperprémium Unicum Riservát. A duplahordós érleléssel készült kényeztető nedü megalkotásában évek munkája van, az új termék Magyarországon elsőként jelenik meg a szuperprémium gyógynövénylikőrök piacán. Egyelőre csak néhány ismert étteremben kóstolható, az üzletekben polcain pedig majd csak májusban találkozhatunk vele.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

egyszerű, előétel, gyors, répa

Réparopogós – egyszerűen

Nincs már olyan messze a primőrök ideje, amikor tobzódhatunk a vitaminokban! Addig is itt a derék répa, ami mindig kéznél van!

Tovább
burgonya, egytálétel, gyors, olcsó, rozmaring

Falusi tepsis burgonya

Tegye fel a kezét, aki hulla fáradtan ért haza, kinyitotta a hűtő ajtaját, és megállapította, hogy nincs otthon semmi!...

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!