Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. november 13. 15:00 | Krajcsó Judit

Pulykasonkás melegszendvics – a reggeli ébresztő

Még a legmélyebb álmunkból is mosolyogva ébredünk, ha reggel meleg szendvics illat tölti be a lakást. A reggeli rohanásban biztosan lesz 5 percünk, hogy ezt a finomságot élvezhessük, még melegében.

Kép: Gallicoop

Kép: Gallicoop

Hozzávalók 2 főre :

10 dkg pulykamellsonka
10 dkg szárnyas mix
4 db főtt tojás
4 szelet gouda sajt
fél uborka
vaj
2 magvas buci

Elkészítés:

A bucikat kettévágjuk, megpirítjuk, megvajazzuk. Rátesszük a sonkát, felvágottat, a sajtot, uborkakarikákat, és a buci tetejét. Összenyomós melegszendvicssütővel készre sütjük. Félbevágva, salátával és friss csírával tálaljuk.

 

pulykasonk+ís halacskaszendvics

 

 

A kreatív anyukák tudják, hogyan kell étvágygerjesztő reggelit készíteni. Egy kis fantáziával a legegyszerűbb alapanyagokból is mókás figurákat varázsolhatunk a reggeliző asztalra. Mutatjuk, hogyan!

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

liba, márton nap, zúza

Bakonyi libazúza

Tudtad, hogy a libának nem csak combja, melle és mája van? Van neki zúzája is, amiből finom bakonyi típusú ételt készíthetünk.

Tovább
aprólék, liba, ludaskása, márton nap, népi étel, Zala megye

Zalai gombás ludaskása

Talán a mai táplálkozásnak is jót tenne, ha többször fogyasztanánk a csirkén és pulykán kívül más szárnyast is.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!