Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 18. 14:00 | Kandikó Éva

Pina Colada koktél, a trópusi varázslat

A Pina Colada az egyik legfinomabb trópusi koktél, mely egy San Juan-i szállodában született meg, 1954-ben. Olyannyira népszerű lett, hogy 1978-ban Puerto Rico nemzeti italának választották. Elkészítése gyors, egyszerű, és a hozzávalók is könnyen hozzáférhetőek.

Pina Colada koktél, Kép: pixabay.com

Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
5 cl fehér rum
3 cl kókusz szirup
2 cl tejszín vagy kókusztej
1 dl ananász lé
5 dkg friss ananász
tört jég

Elkészítés:

A tört jeget az összes hozzávalóval tegyük turmixgépbe, keverjük össze, majd öntsük tulipán formájú poharakba. A poharak szélét dekoráljuk friss ananász darabokkal. Szívószál jár mellé.

 

 

Fülöp-szigeteki tésztasaláta
Az egyik amerikai utamon tanultam ezt a roppant egyszerű receptet, azóta is gyakran készítem, sőt, én is szoktam belőle munkahelyi ebédet kerekíteni, mondhatom, remek választás!
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

csirke, gomba, hagyma, nyárs, paprika, saslik

Csirke saslik

Készítheted kerti grillen is, de én inkább azoknak ajánlom, akiknek nem adatik meg a kerti grillezés gyönyörűsége.

Tovább
avokádó, kuszkusz, paradicsom, saláta

Háromszínű kuszkusz saláta

Ha van otthon kuszkusz, nagy baj már nem lehet. Dobj össze egy színpompás salátát belőle, percek alatt elkészülsz.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!