Facebook hozzászólás
277

Pikáns zöldséges krémleves – almával bolondítva

Fantasztikus dolgokra képes egy savanykás alma! Ebben a levesben például úgy megbolondítja a zöldségeket, borsószemeket, hogy azok pépesen pikánsan végzik a levesestálban. Szóval, isteni levest készítettünk!

13624595_1300809513279859_254217444_n
Igazán finom krémlevest főztünk!

Hozzávalók:
5 g vaj
2 db krumpli felkockázva
15 deka póréhagyma felszeletelve
1 savanyú alma kockára vágva
9 deci zöldséglé (kockából)
2o deka zöldborsó
60 ml főzőtejszín
petrezselyemzöld

Elkészítés.
A zöldségféléket az almával együtt megpirítjuk a vajon. Felöntjük a zöldséglével, és puhára főzzük. Szokásos módon pépesítjük, majd a tejszínnel összefőzzük. Ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, fokhagymapor) és petrezselyemzölddel tálaljuk.

Ha még ennél is egyszerűbbet szeretnél, főzd meg nagyi rongyoslevesét!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!