Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. október 14. 12:00 | Hegyvári Zoltán

Pikáns sütőtökleves pirított magvakkal

Nagyon finom sütőtöklevest mutatunk, tetején whiskyben párolt, sütött tökmaggal. A levest gyömbérrel, fokhagymával, kakukkfűvel fűszerezte készítője.

Hozzávalók:

  • 1/2-1 db sütőtök
  • 2-3 fej burgonya
  • 2 fej hagyma
  • 6-7 dl alaplé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3-4 ág kakukkfű
  • friss gyömbér
  • chili
  • só és bors
  • fenyő- és tökmagok
  • whisky
  • fél narancs

Recept: Húsimádó

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink


Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!