Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. február 09. 15:00 | László Márta

Pikáns pulykahúsgolyók

Unod már a szokványos recepteket? Na, ezt biztosan nem fogod! Ötletes, színes, és tutira feldobja a napodat már akkor, amikor csak ránézel! Ez is ékes példája annak, mennyire változatos módon lehet elkészíteni pulykahúst. Én imádom! 

Pikáns pulykahúsgolyók, Kép: Gallicoop

Kép: gallicoop.hu

Hozzávalók 4 éhes szájhoz:

Elkészítés:

A hagymát felkockázzuk, összekeverjük a hússal, fokhagymával, gyömbérrel, szószokkal és fűszerekkel. Állni hagyjuk egy fél órát, majd apró golyókat formálunk belőle. Grillen vagy serpenyőben kevés olajon, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Tálalhatjuk spenóttal, tükörtojással és sült krumplival is.

Citrusos pulyka – igazán porhanyósan
Amerikában szeretnek őshonos alapanyagokból készült ételeket felszolgálni. Így mindig kerül az ünnepi asztalra burgonyapüré, áfonyaszósz és sütőtökpite is, de a pulykahús – mint a kontinensen háziasított baromfi – számos egyéb változatával is színesítik a menüt. Az érdekes recepteket mi is kipróbálhatjuk, hiszen így változatos ízekkel lephetjük meg éhes családunkat.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink


Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!