Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 11. 16:00 | Kandikó Éva

Paprikába töltött sajtsaláta

Nem kell mindig bonyolult ételeket főzni és enni vacsorára, az egészségünkkel is jót teszünk, ha időről időre beiktatunk egy saláta vacsorát a hétre.

Paprikába töltött sajtsaláta, Kép: pixabay.com

Kép: pixabay.com

Hozzávalók 4 személyre:

4 db zöldpaprika
1 db színes kaliforniai paprika
2 db alma
10 dkg rukkola saláta
1 evőkanál olívaolaj
1,5 dl majonéz
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt fehérbors
ízlés szerint mustár
15 dkg trappista sajt
10 dkg camembert sajt
3 db paradicsom

Elkészítés:

A kaliforniai paprikát, az almát és a kétféle sajtot apró kockákra vágjuk, a rukkolát kisebb darabokra tépkedjük. A majonézt sóval, őrölt fehér borssal, mustárral ízesítjük, majd egy mélyebb tálban összekeverjük a saláta hozzávalóival.

A zöldpaprikákat félbevágjuk, kicsumázzuk, és megtöltjük a sajtsalátával. A paradicsomot karikákra vágjuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. A töltött paprikákat a paradicsomágyra tálaljuk.



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

baracklekvár, dió, gombóc, ricotta, túró

Diós, kajszis ricotta golyó

A ricotta a sajt készítése során felmelegített tejből visszamaradt savó, amelyet újra felhevítenek és leszűrnek.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!