Facebook hozzászólás
211

Őrületesen egyszerű: mascarponés áfonyamousse

Az áfonya fantasztikus, egyedi zamatú gyümölcs, bármi, amit készítünk belőle, igazi különlegesség. Ez a desszert is az, emellett igazán egyszerű és gyors. Garantált gasztronómiai siker.

Kép: Piac & Profit/Bartos Gyula

Hozzávalók
40 deka áfonya
10 deka vaníliapuding
30 deka cukor
2 deci vörösbor
50 deka mascarpone
30 deka tejszínhab

Elkészítése
Az áfonyát a cukorral és a vörösborral feltesszük főni. Mikor már lekvársűrűségű, hozzákeverjük a pudingport. Kihűtjük, majd hozzáadjuk a mascarpone sajtot. Tejszínhabbal lazítjuk.

a

Életforma-tippek

Ezt a receptet más, zamatos gyümölccsel is elkészíthetjük.
Csokiöntettel is díszíthetjük.


Ehhez a recepthez és a tálaláshoz jól jöhetnek különböző konyhai kellékek. Válogass az Életforma Shopban!

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
a


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai


a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!