Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. november 27. 15:00 | Krajcsó Judit

Mókás pulykamájas szendvics

Még a legegyszerűbb alapanyagokból is készíthetünk mutatós és étvágygerjesztő finomságokat, például vicces szendvicseket. Igazi meglepetések lehetnek tízóraira vagy vacsorára.

Kép: Gallicoop

Kép: Gallicoop

Hozzávalók 4 szendvicshez:

  • 4 szelet toast kenyér
  • 12 karika uborka
  • olajbogyó karikára vágva
  •  pulykamájas
  • vaj
  • 4 szelet kápia paprika
  • egy marék ízlés szerinti csíra

Elkészítés:

A kenyeret megkenjük a májkrémmel. Két karika uborkából szemeket formálunk, a közepébe olajbogyó karikát teszünk. Az orr egy meghámozott és harmadba vágott uborkaszelet lesz, szájnak kápia paprikát teszünk. Végül bozontos hajat rakunk a csírából. Kész a vidám vacsora!

Pulykasonkás melegszendvics – a reggeli ébresztő
Még a legmélyebb álmunkból is mosolyogva ébredünk, ha reggel meleg szendvics illat tölti be a lakást. A reggeli rohanásban biztosan lesz 5 percünk, hogy ezt a finomságot élvezhessük, még melegében.
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

francia konyha, lepény, quiche, sonka, tejszín, tojás

Quiche

Klasszikus francia étel, alapja omlóstészta fészek, melyben gazdag feltéteket helyezünk el, tejszínes tojással leöntve megsütjük.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!