Facebook hozzászólás
3 655

Málnás vaníliapuding – amitől még a hétfő is szebb lesz!

Még a legegyszerűbb pudingot is feldobhatjuk egy kis rafinériával, amitől nem csak a desszert lesz mutatósabb, de a napunk is színesebb. Ehhez most a málnát hívtuk segítségül.

13942205_1321594927867984_1898742764_nmálnásHozzávalók:

5 deci tej
1 deci főzőtejszín
8 deka cukor
1 vaníliás puding
1 tojás
1 csomag vaníliás cukor –
25 deka málna

Elkészítés:

Egy deci tejjel hidegen összekeverem a tojást, a pudingport  és a vaníliás cukrot. A többi tejet felforralni a tejszínnel, a cukorral és szép lassan adagolva, lassú tűzön belefőzzük a pudingos tojást.  Amikor elkészült,  lehűtjük.
A málnát villával összetörjük (pár szem kivételével, amit a díszítésre használunk) és a képen látható módon rétegezzük.

 

Ezt a villámgyors desszertet is készíthetjük málnával! Jobban hűsít, mint a fagyi!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!