Facebook hozzászólás
521

Magos rudacskák – a hétvégi nassoláshoz

A hétvégi baráti csevegésekhez vagy egy jó mozi mellé ajánljuk ezt a nagyon egyszerű, de abbahagyhatatlan sós-ropogós finomságot. Csak dupla adagban érdemes elkészíteni!

Igazán egyszerű rágcsálnivaló
Igazán egyszerű rágcsálnivaló

Hozzávalók:

  • 25 deka túró
  • 25 deka margarin
  • 30 deka  liszt
  • 5 kanál szezámmag
  • 5 kanál lenmag
  • 1kiskanál só,

Elkészítés:

A margarint elmorzsoljuk a liszttel, túróval, hozzáadjuk a lapos evőkanálnyi magokat, és megsózzuk. Miután jól összegyúrtuk a tészta hozzávalóit, egy nagyobb tepsi (vagy sütőlemez) hátlapjára sütőpapírt teszünk. A tésztát lisztben megforgatjuk, és a sütőpapíron kb ujjnyi vastagra kinyújtjuk, majd feldaraboljuk . Előmelegített sütőben 2oo fokon kb 15 perc alatt készre sül.

Zabpelyhes banáncsemege – az egészséges nass
Chipsek, ropik helyett ajánljuk azoknak, akik vigyáznak a vonalaikra, de nassolni is szeretnek. Minden összetevője egészséges, és röpke fél óra alatt elkészül, sütéssel együtt.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!