Facebook hozzászólás
816

Kukoricás húsgombóc

Ha az embernek nincs kedve sokat bíbelődné az ebéddel vagy a vacsorával, de nem is akarja valamilyen sematikus fogással letudni, akkor ez a húsgombóc ideális választás: finom, gyors, egyszerű. És tulajdonképpen akár vendégváró falatkaként is elővarázsolható.

Kép: Bonduelle

Hozzávalók
● 50 deka darált pulykahús
● egy doboz csemegekukorica
● 5 deka olajban eltett, szárított paradicsom
● 2 tojás
● 2 evőkanál liszt
● 2 evőkanál szezámmag
● 3 gerezd zúzott fokhagyma
● 1 teáskanál őrölt majoránna
● só, bors

Elkészítése
A húst, a kukoricát és a paradicsomot pürésítsük, majd adjuk hozzá a tojásokat, a lisztet, a szezámmagot, a fokhagymát és a majoránnát. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan keverjük össze, majd bő olajban süssük ki. Paradicsomszósszal vagy tejföllel tálaljuk.

Életforma-tippek

Finom is, gyors is, érdemes ezt a receptet elkészíteni! Mindenképpen jó hozzá egy kellő méretű serpenyő. Mi most egy olyan 16 részes készletet ajánlunk, amelyben serpenyő is van, de ráadásul most akciós, jelentős árengedménnyel kapható!

De ne elégedj meg ennyivel! Az Életforma Shopban most számos terméke akciós, érdemes körülnézni, mert lassan el kell kezdeni a bevásárlást az ünnepekre. Ajándékot is biztosan találsz – sok újdonság is van –, és biztosan találsz olyan terméket is, amelyre neked van szükséged!

További Életforma-receptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!