Facebook hozzászólás
348

Krumplilepény kukoricával

A burgonya mindig jó választás, ha egyszerű, gyors vacsora ötletre van szükségünk. Szinte mindig van otthon – és legyen is! -, és ezerféle módon variálhatjuk.

Krumplilepény kukoricával, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók egy személyre:
2 kis krumpli
2 evőkanál kukoricakonzerv
1 kicsi tojás
1 evőkanál zabkorpa
petrezselyemzöld
só, bors

Elkészítés:
A krumplit apró kockákra vágva sós vízben megfőzöm, néhány perc alatt elkészül. Villával összetöröm, hozzáadom a többi hozzávalót, és pogácsákra porciózva kevés olajon pirosra sütöm. (Minimális olajat öntöttem a serpenyőbe, beletettem egy fánkszaggatót, belekanalaztam a masszát, jól összetömörítettem, így szép szabályos lesz.) Pofonegyszerű recept, és állíthatom, hogy igen ízletes.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!